- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum să te bucuri de un concediu în Turcia cu bani puțini. O româncă a dezvăluit secretul. „Puteți să vă faceți singuri vacanța”

13 Jul, 23:32 • Lupu Alexandra
Urmează să pleci în concediu în Turcia? Iată trucurile la care poți apela pentru a te bucura de o vacanță pe bani puțini.
Cum să te bucuri de un concediu în Turcia cu bani puțini. O româncă a dezvăluit secretul. „Puteți să vă faceți singuri vacanța”

Mulți români au reușit să economisească bani pentru vacanțele de vară, iar unii știu cum să-și organizeze singuri vacanța în Turcia la prețuri foarte mici, informează ziare.com. Este și cazul unei românce care a povestit pe Facebook cum reușește să plece des în vacanțe, fără să scoată mulți bani din buzunare.

Vacanță ieftină în Turcia

O româncă a povestit pe Facebook cum a reușit să planifice o vacanță în Turcia, cu doar 591 euro pentru două persoane. Femeia spune că a cumpărat bilete de avion cu 128 euro, iar pentru cazare a dat 381 euro pentru 7 nopți, unde a beneficiat de mic dejun, cină, plajă privată cu șezlong și umbrelă.

Citește și despre: Concediu 2023. 39% dintre români spun că nu vor pleca în vacanță în această vară

Pentru a ajunge de la aeroport la cazare, românca a plătit 82 de euro. Ea le transmite oamenilor că-și pot organiza pe cont propriu vacanța, la un preț bun. Femeia precizează că mulți turiști și multe agenții i-au râs în față, dar cu puțin studiu, oamenii pot merge într-un concediu frumos, fără să dea sume colosale.

„Să vă povestesc cum am reușit să ne facem următoarea vacanță, cu doar 591/ două persoane, în Turcia. Am achiziționat biletele de avion (128 euro), cazarea pentru 7 nopți, mic dejun și cină incluse, plaja privată cu șezlong și umbrelă (gratuit) in valoare de 381 euro. (Rating 7.5). Transferul de la și către aeroport ar fi 82 de euro, oferta Booking (încă nu ne-am hotărât dacă o să luăm această ofertă).

Nu vă lăsați descurajați dacă vedeți prețurile prezentate de agenții, care îți oferă la un minim 700 euro, ori chiar 1500, locații care au un rating foarte mic. Puteți să vă faceți singuri vacanța, la un preț bun. Mi-au râs în nas și unele agenții și unii turiști care sunt învățați să plătească minim 1000 de euro/ persoană.

Studiați puțin piața și o să vă faceți vacanțe frumoase, pe bani mai puțini. Vacante ieftine și dese, nu doar una pe an cu bani mulți”, scrie femeia pe Facebook.

Turcia
Turcia

Românii au scris în secțiunea de comentarii, la rândul lor, alte recomandări pentru o vacanță frumoasă și ieftină. Unii oameni au precizat care sunt cauzele care îi împiedică să dea bani puțini în concediu.

„Problema e că în orașele mici greu mergi fără agenție, trebuie să mergi în alt oraș mai mare, ceea ce nu e chiar comod, mai ales dacă zborul e la 6-7 dimineață. Ar însemna să scol copilul la 2 noaptea, și asta dacă am „dormi” înainte de zbor în Cluj.

Teoretic și eu îmi fac singură vacanțele, fac research la sânge, apelez la agenții pt că am nevoie de avion. Dar, repet, nu stau în Cluj, București sau Timișoara. Stau în Baia Mare, avem mai mult „pachete” de zbor + cazare”

„Vă luați o zi în plus și călătoriți până la zona aeroportului”, a răspuns autoarea postării.

„Nu e așa simplu. Oboseală pe drum, zboruri la 7 dimineața.

Ajungi după concediu mai epuizat ca înainte..”

„Eu am ajuns la concluzia că dintr-un concediu bun, te întorci obosit. În iunie am fost în Tenerife, încă nu mi-am revenit cu odihna, dar merită totul.

Psihic e mai bine”

Vezi și: Top 5 destinații potrivite pentru o vacanță în Europa. Ce să vizitezi anul acesta