- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât câștigă un angajat de la McDonald’s în 2024. Se dau bonuri de masă și anumite sporuri

15 Jun, 12:34 • stefan.vlad
Cât câștigă un angajat de la McDonald’s în 2024. Deși toată lumea știe că produsele lor nu sunt deloc sănătoase, sunt cele mai consumate produse de tip fast-food. La oricare dintre restaurantele lor sunt mereu cozi, ceea ce înseamnă că românii sunt înnebuniți după gustul produselor, indiferent că vorbim despre cartofi, sandvișuri, sosuri sau chiar desert.
Cât câștigă un angajat de la McDonald’s în 2024. Se dau bonuri de masă și anumite sporuri

Cât câștigă un angajat de la McDonald’s în 2024. Mulți se întreabă ce salarii primesc angajații lor, căci se caută lucrători la tot pasul. Compania deține foarte multe locații în întreaga țară, iar numărul locurilor de angajare disponibile sunt numeroase.

Cât câștigă un angajat de la McDonald’s în 2024

Premier Restaurants România, firma care deține franciza McDonald’s, are mai multe anunțuri de angajare, printre care și unul de „manager trainer”, pentru care oferă suma de 4.000 de lei net, pentru un program de 8 ore. Pachetul salarial conține: salariu fix, tichete de masă de 30 de lei pe zi, sporuri și alte bonusuri. Această funcție este disponibilă pentru cei care-și doresc să fie manageri de restaurante.

Un alt post pentru care McDonald’s caută angajați este barista la McCafe. Salariul este mai mic față de cel al unui manager și se învârte în jurul sumei de 3.000 de lei net. Un lucrător comercial, care lucrează în bucătărie, casier sau lobby, are un pachet salarial de 3.200 de lei net, scrie Cancan.ro.

Citește și: Românii, mari consumatori de hamburgeri şi cheeseburgeri de la McDonald’s. Încasările companiei au crescut, în primul semestru din 2023, cu 22% faţă de perioada similară a anului 2022

McDonald’s a deschis restaurantul cu numărul 98 în România

Premier Restaurants România a deschis restaurantul McDonald’s cu numărul 98. Amplasat în zona de nord a orașului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 158 B, noul restaurant de tip Drive-Thru este al doilea McDonald’s din Pitești.

Cu un design modern și cu o suprafață generoasă de aproximativ 400 metri pătrați, noul restaurant își va întâmpina clienții într-un cadru prietenos și spațios, cu o capacitate de 98 de locuri în interior și 60 locuri pe terasă. Astfel, clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, la pachet, prin serviciul de McDelivery, sau la linia de Drive-Thru. Pentru cei pasionați de cafea și deserturi, spațiul dispune și de McCafé.

Investiția s-a ridicat la peste 11 milioane de lei și reafirmă angajamentul McDonald’s pentru practicile sustenabile. Alături de coșurile de colectare selectivă și disponibilitatea de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant marchează o premieră în portofoliul McDonald’s prin integrarea panourilor fotovoltaice, concepute să genereze energie pentru consumul propriu. (Citește AICI mai multe detalii)