- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Cât câștigă un inginer HVAC în România. Pozițiile sunt deschise în toată țara

24 Feb, 16:27 • Lupu Alexandra
Vești bune pentru români! Specialiștii din domeniul ingineriei HVAC pot ajunge la câștiguri lunare satisfăcătoare. Iată care sunt ofertele salariale.
Cât câștigă un inginer HVAC în România. Pozițiile sunt deschise în toată țara

Un inginer HVAC ajunge la câștiguri lunare satisfăcătoare, spune zf.ro. Anunțul a venit la fix pentru românii care sunt în căutarea unui loc de muncă stabil. La momentul actual, pozițiile sunt deschise în mai multe orașe din țară.

Cât câștigă un inginer HVAC

Salariul unei persoane care ocupă poziția de inginer HVAC variază de la 1.000 și 1.4000 euro pe lună. Datele prezentate au fost înregistrate pe platforma de recrutare online BestJobs, acolo unde există multe posturi vacante pentru oamenii interesați să lucreze în acest domeniu de activitate.

Pozițiile sunt disponibile în mai multe orașe din România, destinate persoanelor care se ocupă de instalarea și mentenanța aerului condiționat și a sistemului de încălzire în clădirile mari. Practic, un astfel de inginer își desfășoară activitatea în școli, fabrici, spitale și nu numai.

Persoanele interesate să ocupe această poziție trebuie să aibă studii superioare tehnice, atestările speciale pentru post, dar și un profil de instalații într-un domeniu similar. Pe de altă parte, experiența este importantă pentru ocuparea locurilor, referindu-ne la cea în întreținerea și mentenanța instalații HVAC.

Vezi și: Locul de muncă pe care nimeni nu-l vrea. Se oferă salariu 520.000 € și cazare gratuită

inginer HVAC
inginer HVAC

„Candidatul ideal pentru rolul de inginer HVAC are studii superioare tehnice, profil instalaţii pentru construcţii sau similar, atestări specifice postului, precum şi experienţă în mentenanţa şi întreţinerea instalaţiilor HVAC.

În plus, companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti orientaţi spre rezolvarea problemelor, cu abilităţi de comunicare, clasificare şi interpretare a informaţiilor. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 1.000 – 1.400 euro pe lună şi, în prezent, sunt poziţii deschise în toată ţara”, menționează Ana Vișian, marketing manager în platforma BestJobs.

Pe lângă veniturile satisfăcătoare, un inginer HVAC are parte și de alte avantaje, precum beneficiile extrasalariale, dar și tichete de masă, mașină de muncă, asigurare de sănătate și abonament medical la o clinică privată. La ora actuală, conform datelor prezentate de BestJobs, există 454 posturi vacante petnru această poziție, ele fiind disponibile în mai multe orașe din România.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Un militar publică fluturașul de salariu pentru ca românii să afle totul despre povestea contribuției la pensiile din Armata Română! „Apoi ne-am împrăștiat ca pleava în toate colțurile lumii căutând alte oportunități fiind deja scârbiți de acest sistem ticălos”