- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât câștigă un îngrijitor de clădiri în 2023. Salariul său este destul de accesibil

07 May, 22:25 • Bumbeneci Diana
Un îngrijitor de clădiri câştigă între 500 şi 700 de euro net pe lună. Ce trebuie să facă un astfel de angajat.
Cât câștigă un îngrijitor de clădiri în 2023. Salariul său este destul de accesibil

Un îngrijitor clădiri se ocupă de aspectul şi curăţenia clădirilor, în interior sau în exterior. Activităţile pe care acesta le desfăşoară sunt relativ simple şi nu presupun activităţi intelectuale. Activitatea se desfăşoară în domeniul salubrizării, în spaţii deschise, luminate natural sau artificial, în condiţii meteo favorabile sau nefavorabile, la nivelul solului sau la înălţime.

Ce trebuie să facă un îngrijitor de clădiri

Munca se desfăşoară individual şi în echipă, în cadrul uni program conform unor instrucţiuni şi proceduri simple şi bine definite, presupunând un grad foarte mic de autonomie.

Un îngrijitor de clădiri desfăşoară activităţi precum: organizarea şi pregătirea operaţiunii de curăţenie, executarea operaţiunii de curăţenie, manipularea echipamentelor şi utilajelor de curăţenie, finalizarea activităţii de curăţenie.

Pentru buna desfăşurare a activităţii sale, îngrijitorul de clădiri are grijă de echipamentul şi uneltele cu care lucrează, aplicând permanent proceduri de întreţinere a acestora.

Vezi și: Inginer customer support, jobul cu un salariu de aproape 2.000 de euro pe lună. Cum poți obține aceste venituri

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:

„Un îngrijitor de clădiri asigură curăţenia şi ordinea zonelor aferente de lucru, asigură colectarea deşeurilor şi realizează serviciile de manipulare, transport şi cărat materiale, se ocupă de întreţinerea spaţiilor interioare şi exterioare“.

îngrijitor de clădiri
îngrijitor de clădiri

Un angajat pe poziţia de îngrijitor de clădiri are un salariu care variază, în medie, între 500 şi 700 de euro, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Un îngrijitor de clădiri asigură curăţenia şi ordinea zonelor aferente de lucru, asigură colectarea deşeurilor şi realizează serviciile de manipulare, transport şi cărat materiale, se ocupă de întreţinerea spaţiilor interioare şi exterioare. Angajatorii caută pentru rol candidaţi cu abilităţi excelente de gestionare a timpului, atenţie la detalii, persoane serioase şi responsabile, cu experienţă în activitatea de întreţinere a clădirilor şi permis auto categoria B.

Se fac recrutări în Bucureşti, Ilfov, Hunedoara, Alexandria, Arad, oferta salarială fiind între 500 şi 700 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Sunt și numeroase beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă. Este vorba despre bonuri de masă, abonament medical clinică privată, decontare transport şi tichete cadou de sărbători.

În prezent, 243 de posturi vacante pentru poziţia de îngrijitor de clădiri sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Hunedoara, Alexandria şi Arad.

Ai mai putea citi: A crescut salariul unui sudor în România. Cât mai câștigă un astfel de angajat

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult