- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât câștigă un shaormar în București. Salariul este mai mare decât al unui profesor

03 Dec, 08:50 • Garey Amyra
Shaorma este preparatul ideal atunci când îți este foame și nu ai timp să gătești, pe lângă faptul că are un gust foarte bun. O mare parte dintre meritele pentru gustul său îi revin celui care o prepară, de aceea salariile shaormarilor sunt destul de mari. Profesorii și polițiștii nu au salarii atât de consistente. Cât câștigă un shaormar pe lună, află în rândurile de mai jos.
Cât câștigă un shaormar în București. Salariul este mai mare decât al unui profesor

Salariul pe care îl poate încasa un shaormar în București este mai mare decât ai crede. Profesorii și polițiștii au salarii mai mici spre deosebire de cei care lucrează în acest domeniu.

Vezi și Vești bune pentru români! Categoria de persoane care va beneficia de salarii mai mari de la 1 ianuarie 2024

În București există nenumărate shaormerii, iar în ultima perioadă, această meserie este la mare căutare. Să fii shaormar nu este chiar ușor, pentru că programul de lucru este obositor și solicitant. Nici mediul de lucru nu e foarte relaxant, mai ales dacă vin comenzi peste comenzi.

Pe lângă cele enumerate mai sus, mai este vorba și de temperaturile ridicate din interiorul unui astfel de local, temperaturi pe care nu le poate suporta oricine.

Mulți oameni sunt atrași de această meserie și unul dintre motive este salariul foarte atractiv. Odată ce munca depusă este destul de grea, și remunerația este pe măsură.

Câți bani câștigă un shaormar în București

Conform anunțurilor de angajare, această meserie ajunge să fie plătită cu mult peste media obișnuită. Salariul se oferă în funcție de experiență și dexteritate, începe de la 4.500 de lei și poate ajunge chiar și la 6.000 de lei, potrivit RomâniaTV.

În București, un shaormar este angajat cu contract de muncă și pentru că are un programar solicitant i se oferă și o masă de zi. Cei ce vor își rotunjească veniturile, o pot face cu ajutorul bonusurilor. Mai mult decât atât, shaormarii primesc și bacșișuri din partea clienților.

Vezi și Salariu de 4.400 de euro pentru șoferii de autobuz! Anunțul de angajare care a șocat internetul

Bacșișul nu e de neglijat, mai ales pentru că majoritatea clienților lasă cel puțin un leu, la o medie de 100 de clienți, un angajat ajunge la 100 de lei în plus, pe zi.

Dacă muncește 20 de zile într-o lună, un lucrător la shaormerie poate ajunge să câștige și 2.000 de lei în plus, cu ajutorul bacșișului. Astfel, venitul lunar crește de la 6.000 de lei la 8.000 de lei.

Bacșișul shaormarilor depinde foarte mult și de zona unde în care se află restaurantul. Întotdeauna, o shaormerie cu tradiie și poziționată într-o zonă circulată va avea mai mulți clienți decâ una retrasă.