- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât costă salamul de post de la Kaufland. Este mult mai scump decât cel cu carne

25 Mar, 12:29 • stefan.vlad
Cât costă salamul de post de la Kaufland. Pentru că ne aflăm în Postul Paștelui, perioadă în care ar trebui să eliminăm la consumul anumitor alimente, cum ar fi carne, ou sau lactate, comercianții pun pe rafturi diverse alimente, care înlocuiesc produsele menționate. Însă, persoanele care țin post trebuie să știe că și prețul lor este mult mai mare.
Cât costă salamul de post de la Kaufland. Este mult mai scump decât cel cu carne

Cât costă salamul de post de la Kaufland. Odată cu intrarea în post, rafturile supermarketurilor sunt pline de produse vegetariene. Specialiștii atrag atenția asupra pericolului la care se expun persoanele care le consumă. Cele mai multe dintre acestea au un conținut mare de aditivi fiind un pericol real pentru sănătate.

Cât costă salamul de post de la Kaufland

Perioada de post este deseori percepută ca un proces de detoxifiere pentru organism. Astfel, din lipsă de timp, multe persoane aleg să mănânce produse vegetariene din magazine. Cașcaval, pateu, cârnați, burgeri de post sau chiar salam sunt doar câteva dintre alimentele care apar în această perioadă în marile magazine.

De exemplu, un kilogram de salam de post este mult mai scump decât cel cu carne. Mai exact, 80 de grame costa 5.29 lei, așadar un kilogram de salam de post costă 66 lei, de trei ori mai scump decât salamul de vară, potrivit Gândul.ro.

Medicii atrag atenția asupra pericolului la care se expun cei care le consumă frecvent. „Putem fi tentaţi să căutăm tot felul de înlocuitori ai produselor animale, precum pateul vegetal, cârnaţii vegetali şi tot aşa. Cel mai important este că aceştia conţin o cantitatea mare de aditivi. În această perioadă pădurea este plină de leurdă, drept pentru care recomand să profităm din plin. Leurda este una dintre cele mai importante plante care ajută organismul să curețe toxinele.„, a mai spus Simona Carniciu, expert în boli metabolice şi de nutriţie.

Kaufland face angajări pe bandă rulantă

Kaufland caută adjunct manager magazin, dar și personal pentru curățenie, manager magazin, lucrător comercial și șef de raion. În unele cazuri se cere experiență. Oferă salarii bune și diverse avanjate angajaților săi. Conform informațiilor de pe site-ul oficial, Kaufland caută acum adjunct manager Magazin în Turnu Măgurele. De asemenea, este disponibil și un post de lucrător comercial part-time la Râmnicu Sărat.

Citește și: Adevărul despre carnea de pui de la Kaufland. Mulți români o cumpără, însă puțini știu de unde provine

Kaufland face angajări și la Râșnov. Este liber un post de lucrător comercial, dar și un post de personal curățenie. Totodată, la Suceava se caută adjunct manager magazin, iar la Oradea director Regional de Vânzări. Și la Craiova se caută un manager de magazin, dar și un lucrător comercial.

Kaufland face angajări și în Constanța. De exemplu, în Năvodari este disponibil un post de lucrător comercial. La fel și la Palazu Mare. În Făgăraș în schimb, retailerul caută un lucrător comercial, pentru un program de muncă part-time.