- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât costă un pepene verde din Costa Rica în Piața Obor din Capitală. ”Sunt exagerat de dulci”

23 Apr, 18:23 • Cornel Ghimeșan
Chiar dacă temperaturile din termometre nu reflectă faptul că ne aflăm la jumătatea primăverii, iar vara bate la ușă, comercianții din piețele de la noi s-au gândit să fure startul și să aducă diverse fructe și legume din import, printre acestea se numără și pepenii verzi.
Cât costă un pepene verde din Costa Rica în Piața Obor din Capitală. ”Sunt exagerat de dulci”

Fabulos! Cât costă un pepene verde din Costa Rica în Piața Obor din Capitală. Cei care nu vor să mai aștepte până când celebrii pepeni de Dăbuleni se coc și invadează piețele din întreaga țară, pot să meargă în Piața Obor din București.

Fabulos! Cât costă un pepene verde din Costa Rica în Piața Obor din Capitală

Acolo, vor găsi pepene importat din Costa Rica, despre care comerciantul spune că ”sunt exagerat de dulci”, potrivit Gândul.ro.

Cu toate că sunt extrem de dulci, pepenii din Costa Rica sunt și foarte scumpi. De exemplu, un kilogram costă 10 lei, iar pentru un pepene de 8-9 kilograme, oamenii trebuie să scoată din buzunar în jur de 80-90 de lei.

Pepeni din Costa Rica

Căpșuna ananas, noua fiță în categoria fructelor

Chiar dacă culoarea de exterior arată ca și când fructul este necopt, să știți că așa trebuie să arate. Când este copt va avea nuanța galben-crem, însă surpriza vine la gust. Gustul dă pe spate orice iubitor de fructe, mai ales de căpșuni sau ananas. Așadar, un aspect de căpșună, iar gustul este unu la unu cu cel al ananasului.

Această combinație duo cu gust exotic și rar întâlnit merge la fix cu o înghețată sau poate o porție de clătite asezonate cu un topping de ciocolată, iar completarea să fie această combinație mirifică.

Chiar dacă nu sunt la mare căutare comparativ cu căpșunile clasice românești, prețurile nu sunt deloc mai mici. De asemenea, dacă iubești agricultura și vrei să mănânci aceste fructe din mâna ta, să fi sigur că ies așa cum trebuie, ei bine, prețurile răsadurilor nu sunt unele extrem de piperate.

Se pot găsi pe site-uri de specialitate, iar cinci plante din care ies căpșuni ananas ajung la suma de 20 de lei.

Beneficiile căpșunei ananas

Căpșuna ananas e bogată în nutrienți și săracă în calorii. Sunt o sursă excelentă de vitamina C, care susține funcția imunitară, și alți antioxidanți. Conțin acid folic, fibre, potasiu și fosfor. Toți acești nutrienți sunt necesari pentru a stimula buna funcționare a organismului.

  • Poate preveni apariția bolilor de inimă;
  • Îmbunătățește sistemul de apărare al organismului;
  • Perfect pentru alimentația în timpul sarcinii;
  • Fortifică dinții și oasele și susține contracțiile musculare

Citește și Prețuri de Paște! Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de miel în Piața Obor, cu o săptămână înainte de sărbători

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult