- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Piața Obor devine locația preferată a turiștilor! Străinii se declară mulțumiți de produse și costuri: „Prețul a fost ridicol de mic”

12 Apr, 10:20 • Lupu Alexandra
Piața Obor se bucură de succes! Turiștii străini se declară mulțumiți de produse, dar mai ales, de prețuri.
Piața Obor devine locația preferată a turiștilor! Străinii se declară mulțumiți de produse și costuri: „Prețul a fost ridicol de mic”

Piața Obor a intrat în atenția turiștilor. Străinii care au vizitat locul au lăsat mai multe recenzii pozitive pe platforma TripAdvisor, acolo unde prețurile, produsele și serviciile sunt lăudate, relatează ziare.com.

Piața Obor, locația preferată a turiștilor

Piața Obor a intrat în radarul străinilor. Așa cum arată primele informații, peste 100 de recenzii pozitive au fost lăsate în aplicația TripAdvisor. Zeci de persoane care au vizitat locația respectivă se declară mulțumite de produsele, serviciile și prețurile găsite, susținând chiar că nu au văzut niciodată o piață atât de mare, dar mai ales, că este locul perfect prin care poți descoperi cum trăiesc românii.

„Nu pot să cred că Piața Obor a fost atât de jos pe lista de lucruri de făcut! Este o bucată uriașă de viață haotică și incredibilă din București.

De la pește proaspăt, până la fructe și legume, la cei mai buni mici din oraș, la brânză, măsline, nuci. Nu există nimic asemănător în nicio țară pe care am vizitat-o ​​și am vizitat foarte multe”

„Acesta este un contrast total cu Bucureștiul turistic. Aici vezi oamenii adevărați care trăiesc acolo o viață normală.

Piața este uriașă, probabil cea mai mare în care am fost vreodată. Produsele sunt cu adevărat proaspete și foarte accesibile.

Am fost impresionați atât de legume, cât și de carne și pește”

„Nu pot să cred că Piața Obor a fost atât de jos pe lista de lucruri de făcut! Este o bucată uriașă de viață haotică și incredibilă din București. De la pește proaspăt, până la fructe și legume, la cei mai buni mici din oraș, la brânză, măsline, nuci.

Nu există nimic asemănător în nicio țară pe care am vizitat-o ​​și am vizitat foarte multe”

„Acesta este un contrast total cu Bucureștiul turistic. Aici vezi oamenii adevărați care trăiesc acolo o viață normală. Piața este uriașă, probabil cea mai mare în care am fost vreodată. Produsele sunt cu adevărat proaspete și foarte accesibile.

Am fost impresionați atât de legume, cât și de carne și pește. Mi-a plăcut toată ceramica și am cumpărat boluri și un urcior. Am băut o băutură în bar la umbră și a fost foarte frumos. Nu uitați să cumpărați vinul, te și lasă să îl guști înainte să cumperi”, sunt câteva dintre recenziile pozitive.

Piața Obor
Piața Obor

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Roșiile oltenești fac ravagii în piața românească. Un kilogram valorează 65 lei! Petre Daea: „Este extrem de exagerat şi de nepermis în ţară”

Pe de altă parte, există și câteva feedback-uri negative lăsate de turiști, în ceea ce privește Piața Obor. Străinii au spus că standurile sunt la fel ca în orice altă țară, dar mai ales, o persoană a relatat că a comandat mici, pe care i-a primit reci și îndruma turiștii să evite locația.

”Piața Obor este pentru localnici. Vinde legume, fructe și bunuri de uz casnic.

Nu este cu adevărat o atracție turistică grozavă deoarece nu există antichități sau ceva unic în ea. Nu aș pierde timpul vizitând această piață”

”Nu este ceva care merită văzut, produsele și standurile sunt ca în orice altă piață”

”Sunt acolo doar pentru a înșela oamenii. Am comandat astăzi niște „mici” și mi i-au dat reci. Aceasta este o adevărată înșelătorie. Evitați!”

Citește și despre următorul subiect: Cireșele apar pe piață la un preț exorbitant! Câți bani trebuie să scoată românii din buzunare pentru un kilogram de fructe