- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât de scump este să stai cu cortul la Electric Castle? Tinerii sunt dispuși să scoată din buzunar o avere pentru 5 zile de festival

15 Jul, 17:03 • Cornel Ghimeșan
Cea mai aşteptată zi pentru fanii Electric Castle este la o aruncătură de băț. Festivalul care se ţine pe domeniul castelului Banfy de la Bonţida își va deschide porțile pentru oamenii puși pe distracție începând de miercurea viitoare, din data de 19 iulie.
Cât de scump este să stai cu cortul la Electric Castle? Tinerii sunt dispuși să scoată din buzunar o avere pentru 5 zile de festival

Doar o săptămână ne mai desparte de unul dintre cele mai importante festivaluri din România. Electric Castle este pe cale să își deschidă porțiile pentru sute de tineri din tată lumea începând cu data de 19 iulie. Pregătirile sunt în toi, iar organizatorii sunt pregătiți să le ofere tuturor celor prezenți cinci zile de distracție maximă și activități cât se poate de atractive.

Alte articole: Electric Castle a dat lovitura! Cum sunt direcționați turiștii din Barcelona către festivalul din Ardeal

Sute de artiști se vor urca pe cele 11 secene Electric Castle. Iar fanii sunt de-a dreptul exaltați cu gândul la petrecerile de care vor putea să se bucure. Tocmai din acest motiv oamenii sunt dispuși să scoată sume uriașe pentru a se putea bucura de distracție și pentru a se simți în confort.

De exemplu, numai biletul de acces general are o valoare de 200 de euro, însă dacă vrei să optezi pentru varianta premium trebuie să știi că trebuie să mai adaugi 100 de euro la bugetul pe care îl stabilești. Cei care vor să simtă total experiența Electric Castle pot aleege să își achiziționeze un bilet Black, însă acesta nu este potrivit pentru buzunarul oricui, deoarece prețul să ajunge la 3300 de euro.

Cât costă cazarea la Electric Castle

În ceea ce privește cazarea pentru festival, turiștii au mai multe opțiuni. Electric Castle pune la dispoziție mai multe variante de cazare de tip camping. Cea mai ieftină dintre acestea este cazarea la cortul clasic, unde pentru un cort mic de două persoane doritorii vor trebui să scoată din buzunar 95 de euro, la care se adaugă taxa de acces în camping care are o valoare de 55 de euro.

O altă variantă este o căbănuță de lemn pentru două persoane. Prețul pentru aceasta este de 445 de euro, la care se adaugă taxa de camping. Dacă îți dorești să te bucuri de experiența festivalului alături de mai mulți prieteni, există și opțiunea denumită „Dream Tent”. Acesta este un cort cu o capacitate de 5 persoane care poate fi închiriat pentru suma de 495 de euro, la care se adaugă taxa de acces în camping. Este important de menționat că taxa de acces în camping este nominal și fiecare persoana care va sta în cort trebuie să plătească pentru el.

Dacă îți dorești să să optezi pentru „car camping” trebuie să îți asumi un preț de 99 de euro, iar pentru o rulotă este de 250 de euro.

Citește și: Electric Castle 2023! Când va avea loc unul dintre marile evenimente ale verii

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult