- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât se câștigă din TikTok în prezent. „Gândiți-vă și voi, cum ar fi să aveți 3-4.000 de dolari săptămânal”

05 Mar, 13:00 • Bumbeneci Diana
TikTok a ajuns platforma preferată a generației Z și nu numai. Cei care realizează conținut pentru TikTok pot câștiga peste 3.000 de dolari.
Cât se câștigă din TikTok în prezent. „Gândiți-vă și voi, cum ar fi să aveți 3-4.000 de dolari săptămânal”

Fenomenul TikTok a transformat pasiunea pentru crearea de conținut într-o adevărată sursă de venit pentru mulți români. Ce a început ca un hobby pentru mulți s-a transformat într-o carieră extrem de profitabilă, cu câștiguri săptămânale care pot fi considerate exorbitante, mai ales pentru primii 100 de tiktokeri din țara noastră.

Fenomenul TikTok naște peste noapte adevărați de ținători de avere

Creatorii de conținut de pe TikTok, care postează videoclipuri atrăgătoare și captivante, au început să câștige sume considerabile. Aceste câștiguri sunt determinate în mare parte de numărul de vizualizări pe care le atrag videoclipurile, iar în plus, pot fi și influențate de parteneriatele cu branduri sau alte oferte comerciale.

Câștigurile săptămânale ale primilor 100 de tiktokeri din România sunt spectaculoase. Potrivit unui vlogger român, Marian Borcea, care a transmis aceste informații printr-un video pe TikTok, aceștia pot câștiga între 5 mii și 20 de mii de dolari fiecare, în fiecare săptămână. Clasamentul se actualizează săptămânal, iar punctele acumulate de fiecare utilizator sunt transformate în bani, reprezentând o sumă considerabilă pentru fiecare.

Astfel, fiecare videoclip cu un număr mare de vizualizări poate aduce tiktokerilor români sume substanțiale, între 2.000 și 4.500 de lei pentru un singur videoclip, văzut de sute de mii de persoane. Cu toate acestea, suma exactă pe care o poate câștiga fiecare utilizator depinde de mai mulți factori, inclusiv numărul de urmăritori pe care îi are și gradul său de implicare în interacțiunea cu publicul său.

TikTok
TikTok

TikTok a devenit astfel o platformă nu doar de divertisment, ci și o oportunitate reală de carieră pentru mulți români, transformând pasiunea pentru conținutul video într-o sursă de venit constantă și semnificativă.

„Acești 100 de tiktokeri nu sunt neapărat cei mai buni din România. Sunt cei mai susținuți de către oameni, pentru că, știți cum e, mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană, pentru că sunt câtiva dintre ei care se vaită destul de mult. Că nu au bani, ca nu fac destul de multe puncte, că sunt dușmani care îi reclamă, că primesc rapoarte, se creează certuri artificiale. Ei bine, ei fac mulți mulți bani.

Ai putea citi: Inedit! Bilete de avion sub 100 de euro la destinații de top din Europa! Iată oferta

Potrivit lui Marian Borcea, cei care fac cei mai mulți bani, sunt afișați în clasamentul săptămânal, unde se văd câte puncte a făcut fiecare. De exemplu, un milion de puncte înseamnă 5.000 de dolari curați pe care tiktokerul îi bagă în buzunar. Transferul de bani durează 2 minute, din TikTok în PayPal iar din PayPal către cardul sau contul bancar atașat contului.

„Gândiți-vă și voi, cum ar fi să aveți 3-4.000 de doalri săptămânal, bani curați în buzunar. Ce ați face cu acești bani? Dar, de acum înainte, sper că nu mai plecați după fentă pentru că cine se plânge de bani pe live-uri și sunt în top 100 România, sunt plini de bani”, a conchis Marian Borcea.

Vezi și: Vechime în muncă la pensie 2024. Anunț pentru românii care nu lucrează cu 8 ore

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult