- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât te costă dacă vrei să-ți gătească Cătălin Scărlătescu la nuntă. Meniul nu este deloc ieftin

16 Jul, 20:22 • Toma Anca
Cât te costă dacă vrei să-ți gătească Cătălin Scărlătescu la nuntă. Este unu dintre cei mai populari bucătari din România și mulți și-ar dori să îl cheme la evenimentele lor, pentru a prepara meniul, însă nu oricine și-l permite. Juratul de la Chefi la cuțite are un tarif consistent pentru un meniu complet.
Cât te costă dacă vrei să-ți gătească Cătălin Scărlătescu la nuntă. Meniul nu este deloc ieftin

Cât te costă dacă vrei să-ți gătească Cătălin Scărlătescu la nuntă. Meniul poate fi ales de către nuntași, fie că vorbim de clasicul meniu care conține ciorbă, sarmale, pește, carne la grătar, acesta este dispus să facă și specialități precum creveți, fructe de mare, fine dining, deserturi speciale.

Citește și: Ce sursă de bani are Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Adevărata „meserie” a concurentei de la America Express 2023

Cât te costă dacă vrei să-ți gătească Cătălin Scărlătescu la nuntă

În cadrul unui eveniment din Galați care a promovat conceptul de gătit în aer liber, Cătălin Scărlătescu a fost invitat să facă un meniu care a a avut toate preparartele care se pun pe masă la o nuntă.

Potrivit informațiilor oferite de patronul firmei, Marius Adam, care a făcut posibilă venirea sa în Galați, la cel mai recent eveniment la care a participat cheful, Cătălin Scărlătescu a încasat aproximativ 6000 €, adică 30.000 RON cu tot cu TVA.

Onorariul d-lui Cătălin Scărlătescu a fost de 5.250 de euro, fără TVA. Acesta este tariful standard al lui chef Scărlătescu pentru a participa la un eveniment. Deci da, dacă adăugăm și TVA-ul, onorariul dumnealui a ajuns la 30.000 de lei. Dar noi considerăm că au meritat aceste onorarii atât chef Scărlătescu, cât și ceilalți chefi prezenți vineri și sâmbătă, pentru că evenimentul a fost un succes.

Lumea a venit în piață, s-a simțit bine, cei de la Piețe Galați și-au promovat cu această ocazie cea mai mare piață din Galați, așa că toată lumea a fost mulțumită. Contribuția noastră, a firmei Autentic Events, a fost de 50.000 de lei, pe lângă suma de 50.000 de lei alocată de Piețe Galați. Prin urmare, putem spune că bugetul evenimentului a fost de 100.000 de lei.

La acest eveniment, ca de altfel la toate evenimentele pe care le organizăm și în alte orașe din țară, am venit cu parteneri comercianți după noi, cărora le percepem o taxă de participare. La Galați am venit cu 12 comercianți… Nu, nu a fost nimeni din Galați între cei 12, au fost doar parteneri de-ai noștri cu care mergem și la alte evenimente în țară, a spus Marius Adam pentru faramogul.ro.

Câți bani câștiga Cătălin Scărlătescu la început de carieră

Cătălin Scărlătescu a vorbit deschis despre prima parte a carierei sale în calitate de bucătar, la podcast-ul „Fain & Simplu”, moderat de Mihai Morar. Unul dintre cei mai apreciați chefi din România a povestit că, după câțiva ani petrecuți în Germania, acolo unde a învățat meseria, a revenit în țară. Pentru început, Cătălin Scărlătescu s-a angajat ca șef bucătar la restaurantul Los Angels, din Capitală.

Chef-ul povestește că, în momentul în care s-a întors în România din Germania, avea deja 3.500 de mărci. Totodată, celebrul chef spune că, la început de carieră, lua salariul cât un doctor din Germania. Concret, atunci când a revenit în țară, a început cu 300 de dolari, iar după o lună, câștiga 2.800 de dolari.

„Pot să spun că în 2002-2003, când am venit eu în România, m-am întors din Germania… eu pe vremea aia aveam 3.500 de mărci.Luam salariul cât lua un doctor în Germania. Am venit în România și am început cu 300 de dolari și, după o lună de zile, aveam 2.800 de dolari”, a precizat Cătălin Scărlătescu.