- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce sursă de bani are Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Adevărata „meserie” a concurentei de la America Express 2023

05 Mar, 20:30 • Stefan Simion
Pe Doina Teodoru cu toții o știu de la America Express 2023, dar și de la alte câteva emisiuni din showbiz-ul românesc. Iată însă din ce face bani iubita lui Cătălin Scărlătescu.
Ce sursă de bani are Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Adevărata „meserie” a concurentei de la America Express 2023

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, este una dintre cele mai apreciate actrițe din zilele noastre, asta datorită adevăratului talent. Iată în ce teatre o poți vedea și în ce filme a apărut, dar și din ce îți câștigă traiul.

Din ce câștigă bani Doina Teodoru

Doina Teodoru s-a născut în Galați și are 32 de ani. Iubita lui Cătălin Scărlătescu și-a dorit să fie actriță încă de mică, iar astăzi, Doina poate spune că și-a îndeplinit orice dorință pe care a avut-o.

A început să studieze liceul la profil real, matematică fizică, Doina a terminat la Liceul de Artă din Galați. În fiecare an, în cadrul unității de învățământ, se forma o grupă pentru cei care doreau să urmeze clasa de actorie. Doina a fost elevă în ultima clasă de acest fel, îndrumătorul său fiind Mircea Pânzaru.

Vezi și: Incredibil! Acesta este locul superb din România în care poți cumpăra o casă cu doar 500 de euro

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru a fost încă de mică plină de talent și nu a avut nevoie de cineva ca să conteste acest lucru. Aceasta a absolvit Universitatea de Arte Teatrale și Cinematografie, în anul 2012, iar de atunci și-a început cariera de actriță.

Aceasta lucrează la Teatrul Mic și Teatrul de Comedie din București. Concurenta de la America Express are un succes incredibil la public datorită talentului său, pe care l-a demonstrat și la Antena 1, pe scena iUmor. În toți acești ani, Doina a jucat și în filme sau seriale televizate. Printre cele mai cunoscute apariții ale sale se numără Happy Meal, Love Locker, Băieți de oraș, iar în anul 2019 a jucat în See You Soon.

În anul 2017 a devenit mai cunoscută publicului, după ce a câștigat iUmor, respectiv marele premiu de 20.000 de euro. Nu se știe ce salariu are Doina Teodoru în prezent, dar toți banii îi face din activitatea de la teatru și din spectacole. De partea cealaltă, chef Cătălin Scărlătescu a subliniat, în urmă cu câteva luni, că nu câștigă sub 1400 de dolari.

Acesta a participat la podcastul „La fileu”, moderat de Speak, unde a fost întrebat când a început să facă primii bani mai „serioși” din meseria care l-a consacrat.

Îndrăgitul chef a dezvăluit cu deschidere că încă de la începutul carierei sale, pe când avea doar 22 de ani, câștiga o sumă fabuloasă pentru vremea respectivă.

Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari. (…) Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, spus Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Se anunță schimbări la impozitarea muncii! Ministrul Finanțelor: „Ceea ce noi ne dorim este să creștem veniturile angajaților

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult