- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câți bani a ajuns să câștige Celentano în Las Fierbinți în 2024! Actorul Adrian Văncică a făcut afacerea vieții

12 Feb, 09:02 • Bumbeneci Diana
Pentru talentul său și pentru că este imposibil de înlocuit, Adrian Văncică a ajuns să fie destul de apreciat din punct de vedere financiar. PRO plătește salariul lui Celentano în euro, iar suma lunară este uluitoare.
Câți bani a ajuns să câștige Celentano în Las Fierbinți în 2024! Actorul Adrian Văncică a făcut afacerea vieții

De peste 10 ani, actorii din Las Fierbinți sunt săptămânal în casele românilor, pe micile ecrane. Mulți dintre ei au o notorietate incontestabilă, iar pentru talentul actoricesc sunt răsplătiți destul de bine. Spre exemplu, cât câștigă Celentano din Las Fierbinți la Pro TV? Se pare că Adrian Văncică are „o gălăgie de bani” lunar.

În 2012, românii aveau să cunoască Las Fierbinți pentru prima dată. Serialul produs de PRO TV a reușit să aducă telespectatorilor zâmbetul pe buze, transformându-i în fani înfocați. Nu mult a durat până când serialul a fost un adevărat fenomen.

Adrian Văncică, unul dintre cei mai iubiți actori

Revenind  la Celentano, actorul este cunoscut în România pentru talentul său și mai ales pentru familia din care provine. Tatăl lui Adrian Văncică, Ion Văncică, este un cunoscut actor român, iar mama sa, Maria Ionescu de la Brad, este nepoata lui Ion Ionescu de la Brad, un important revoluționar pașoptist român, întemeietor al științei agricole românești și membru de onoare al Academiei Române.

Celentano și Firicel în Las Fierbinți
Celentano și Firicel în Las Fierbinți

Cât câștigă Celentano din Las Fierbinți la Pro TV? O sumă impresionantă, dacă informațiile sunt cele care se vehiculează în 2024. Se pare că Adrian Văncică ar încasa nu mai puțin de 1.400 de euro pentru fiecare episod în care apare, scriu cei de la Cancan.

Ținând cont de numărul difuzărilor din trecut, artistul câștiga, pe săptămână, 4.500 de euro. La final de lună, acesta ar avea în cont câte 18.000 de euro.

Celentano, implicat doar în activități distractive

Înainte să se apuce de filme, Adrian Văncică a lucrat într-un parc de distracții imens. Actorul Celentano povestește că a iubit să intre în pielea mai multor personaje.

Am lucrat într-un parc de distracții imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intrăm în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experiență mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă pentru că eram acolo cu mai mulți ruși, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România”, a povestit „Celentano”, într-un interviu mai vechi.

Personajul Celentano în Serialul Las Fierbinți
Personajul Celentano în Serialul Las Fierbinți

Când începe Las Fierbinți, sezonul 24

A început numărătoarea inversă până la premiera Las Fierbinți, sezonul 24. Primul episod o să fie difuzat marți, pe 13 februarie și poate fi văzut pe Pro TV și pe platforma VOYO. Nu doar publicul, dar și actorii sunt entuziasmați pentru debutul cu numărul 24.

Celentano
Celentano

„Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 24 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut.

Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta. Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate.

Pe Dalida am creat-o, i-am dat naștere și muncesc în continuu pentru ca ea să fie mai bună, mai adevărată. În ceea ce privește telespectatorii, nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că ne urmăresc de mai bine de 10 ani cu același entuziasm!”, a spus Ecaterina Ladin, actrița care o interpretează pe Dalida în serial.

Anca Dumitra a publicat și ea un mesaj prin intermediul căruia a ținut să mulțumească și celor care au făcut din Las Fierbinți cel mai urmărit serial din România. Deși s-a spus de multe ori că va renunța la cariera sa la PRO, Anca Dumitra a confirmat că este prezentă și în sezonul cu numărul 23.

„Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează pe 13 februarie cu situații inedite și pline de umor.

Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!”, a spus Anca Dumitra.

Ai mai putea citi: Vrei să înființezi un Punct Gastronomic Local în 2024? Iată ce ai de făcut

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult