- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Caz fără precedent. Un bărbat și-a construit o casă pe acoperișul unui bloc cu 8 etaje din Brașov

26 Mar, 18:32 • Bumbeneci Diana
Un bărbat și-a construit o casă pe acoperișul unui bloc cu opt etaje din Brașov. Culmea, proprietarul a primit toate avizele.
Caz fără precedent. Un bărbat și-a construit o casă pe acoperișul unui bloc cu 8 etaje din Brașov

Românii dau din nou dovadă că fac parte din țara tuturor posibilităților. Un braşovean a reuşit performanţa complet neașteptată de a-şi construi o casă pe un bloc. Şi pentru ca tabloul să fie complet, proprietarul are toate actele în regulă.

Și-a construit o casă pe acoperișul unui bloc cu 8 etaje din Brașov

Un brașovean a construit o vilă pe un bloc din cartierul Răcădău, aflat în sudul orașului Brașov. Proprietarul a obținut toate actele necesare construcției, încă de acum mai bine de un deceniu.

Vezi și: Alertă de călătorie pentru românii din Belgia. Anunț de ultimă oră de la MAE

casa pe bloc în Brașov
casa pe bloc în Brașov

Reprezentanții Poliției Locale Brașov, în subordinea căreia se află Departamentul Disciplina în Construcții, s-au autosesizat, după apariția mai multor imagini cu casa, în spațiul public. Aceștia au efectuat verificări la fața locului.

Oficialii au ajuns la concluzia că respectiva construcție este perfect legală și are deja o vechime de mai bine de un deceniu. Accesul spre spațiul cu pricina se face prin scara blocului, pe o scară metalică.

„Construcția respectivă a avut autorizație de construire din septembrie 1999 și certificatul de dare în folosință este din martie 2000. Are o suprafață de 42,02 mp. Accesul se face din scara de acces comuna de la et. 8, pe o scară metalica către zona terasei blocului.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale, potrivit bizbrasov.ro.

Vezi și: România intră oficial în Air Schengen. Iată ce beneficii aduce marea schimbare pentru români în 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult