- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce a pățit un șofer după ce și-a dus mașina la fier vechi. A doua zi s-a trezit cu Poliția la ușă

27 Jan, 15:01 • Cornel Ghimeșan
Un șofer din Galați a ajuns după gratii și este cercetat pentru vătămare corporală după un accident rutier. Bărbatul a lovit cu mașina un bătrât de 83 de ani și a fugit de la locul accidentului. A încercat apoi să scape de pedeapsă, ducând mașina implicată în accident la un centru de fier vechi. Doar că Poliția a aflat și a mers și l-a săltat.
Ce a pățit un șofer după ce și-a dus mașina la fier vechi. A doua zi s-a trezit cu Poliția la ușă

Un șofer de 23 de ani care a lovit cu maşina un pieton, a fugit de la locul incidentului şi a dus apoi autoturismul la fier vechi ca să-şi ascundă urmele. Accidentul s-a petrecut sâmbătă pe o stradă din apropierea Grădinii Botanice din Galaţi. Victima, un bărbat de 83 de ani, a traversat strada prin loc nepermis și a fost lovit de mașina condusă de șoferul de 23 de ani. După accident, șoferul a fugit.

Bărbatul de 83 de ani a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate și a rămas internat în stare gravă. Acesta se află și în prezent la terapie intensivă.

Citește și: Sute de mașini la sute de lei. ANAF scoate la licitație autoturismele confiscate. Fiat Hybrid la doar 1000 de lei

Pentru a ascunde fapta și a scăpa de autorturism, tânărul care a provocat accidentul și proprietarul maşinii au mers la un centru de fier vechi, potrivit observatornews.ro.

Şoferul vinovat a crezut că va scăpa basma curată după ce a vândut mașina, doar că polițiștii au intrat pe fir. Au găsit mașina și apoi și șoferul vinovat.

Bărbatul s-a trezit cu polițiștii la ușă.

”Cel în cauză a fost depistat la locul de muncă, aflat pe raza municipiului Galați, și a fost condus la sediul poliției, unde, după audieri și după administrarea probatoriului în cauza deschisă pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, polițiștii au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore”, a transmis IPJ Galați.

Citește și: Anunț important pentru românii care vor să își cumpere mașini second-hand

Ulterior, bărbatul a fost arestat prevenitiv pentru 30 de zile fiind cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult