- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce avere are Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la alegerile pentru Primăria Capitalei. Directorul spitalului Universitar din București este unul dintre cei mai bogați doctori din România

26 Mar, 22:26 • Alexe Raluca
Medicul ortoped Cătălin Cîrstoiu are o declarație de avere de-a dreptul impresionantă, fiind unul dintre cei mai bogați doctori din țara noastră. Directorul Spitalului Universitar din București este alegerea Coaliției PNL-PSD pentru Primăria Capitalei.
Ce avere are Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la alegerile pentru Primăria Capitalei. Directorul spitalului Universitar din București este unul dintre cei mai bogați doctori din România

Cătălin Cîrstoiu are o declarație de avere impresionantă, deținând mai multe proprietăți, conturi bancare, precum și bijuterii de o valoare colosală.

Citește și: Medicul Cătălin Cîrstoiu, laude pe scena politică: „Firea e o femeie excepțională, Burduja e un om școlit”

Ce avere are Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la alegerile pentru Primăria Capitalei

De profesie este medic de ortopedie și traumatologie, fiind și profesor universitar și manager al Spitalului Universitar din Capitală. Ultima declarație de avere a medicului Cătălin Cîrstoiu a fost publicată în iunie 2023, unde sunt menționate mai multe proprietăți, peste 25 de conturi bancare și o mașină de lux.

Medicul deține 25 de conturi bancare, deschise atât în lei, cât și în dolari sau euro. În trecut a acordat și un împrumut către Anemona Clinical Services SRL în valoare de 4.384.644 lei, iar către o persoană fizică a dat două împrumuturi, de 440.000 de lei. Deține active la mai multe companii, de unde primește anual 394.649 lei, în timp ce soția sa a încasat 394.649 lei și 507.281 lei de la Anemona Clinical Services. Cătălin Cîrstoiu are și bijuterii în valoare de 150.000 de euro.

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei nu stă rău nici la capitolul autovehicule. Deține o mașină cu mulți cai putere, marca Cadillac, ce nu poate trece neobservat. El mai deține și un teren intravilan de 3376.90 m2, o casă de 450 m2 în județul Ilfov și un apartament de 103.45 m2 în București.

Citește și: Marcel Ciolacu: „Desemnarea lui Cătălin Cîrstoiu pentru a candida la Primăria Capitalei a fost soluția optimă”