- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce conțin, de fapt, cârnații sticks Pikok de la Lidl. Multă lume consumă acest produs

02 Apr, 18:40 • stefan.vlad
Ce conțin, de fapt, cârnații sticks Pikok de la Lidl. Acest magazin pune la dispoziția clienților numeroase produse alimentare, pe care mulți români le achiziționează. Cârnații sticks sunt unii dintre ei și sunt disponibili în mai multe sortimente: cu brânză, din carne de porc și vită, din carne de pasăre și porc, dar și cu ardei iute.
Ce conțin, de fapt, cârnații sticks Pikok de la Lidl. Multă lume consumă acest produs

Ce conțin, de fapt, cârnații sticks Pikok de la Lidl. Cu toate că produsul este adorat de multe persoane, acesta are și multe calorii. Mai exact, este vorba despre un conținut de 490 kcal la 100 de grame, conform informațiilor regăsite pe eticheta produsului.

Ce conțin, de fapt, cârnații sticks Pikok de la Lidl

Consumul unei astfel de cantități reprezintă, așadar, 24% aport caloric din cantitatea zilnică de care are nevoie un adult, adică 2.000 kcal. Conținutul de calorii este unul foarte mare pentru doar 100 de grame. În plus, cârnații sticks nu ajută la potolirea senzației de foame prea mult timp.

Mezelurile se numără printre cele mai consumate produse de către români. Deși nu sunt recomandate pentru consumul zilnic, acestea se vând rapid de pe rafturile supermarketurilor.

100 g de cârnați sticks de la Lidl conțin 41 g de grăsimi, dintre care 16 g saturate, 5 g carbohidrați, din care 1 g zaharuri, 25 g proteine, precum și 3.100 mg de sodiu.

Citește și: Produs contaminat cu Salmonella, pe rafturile Lidl. Reprezentanții companiei au anunțat că îl retrag de la vânzare

De unde provin roșiile și castraveții de la Lidl

În piața Lidl românii găsesc o varietate de legume, printre care și roșiile și castraveții, dar puțini sunt cei care știu de unde provin acestea, de fapt.

Retailerul german se numără printre supermarketurile cele mai frecventate de români și mulți aleg să cumpere legume și fructe de aici, mai ales că arată apetisant și sunt amplasate chiar la intrare.

Chiar dacă mulți români preferă să achiziționeze din Lidl, în detrimentul piețelor, puțini sunt atenția la țara de proveniență a legumelor.

Lidl a susținut mereu că producătorii sunt locali, astfel că, legumele din magazin sunt românești și provin de la agricultori autohtoni.

Supermarketul alege să prioritizeze produsele locale și a încheiat parteneriate cu 150 de producători locali.

Pentru cei ce nu știu, Lidl se implică activ atât în procesul de supraveghere a producției, cât și în cel de transport și depozitare. Așa se asigură faptul că pe mesele oamenilor din România ajung legume de calitate. (Citește AICI mai multe detalii)