- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce este jobul de supervizor de producție în România. Cum să câștigi ușor 1000 de euro pe lună

05 Jun, 17:32 • Bumbeneci Diana
Un supervizor de producţie câştigă între 800 şi 1.000 de euro net pe lună. Ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Ce este jobul de supervizor de producție în România. Cum să câștigi ușor 1000 de euro pe lună

Un angajat pe poziţia de supervizor de producţie are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.

Vezi și: Unul dintre cele mai bune locuri de muncă! 1.400 de euro salariu net, muncă remote și mașină la îndemână

Ce este jobul de supervizor de producție în România

supervizor de producţie
supervizor de producţie

Printre responsabilităţile tipice ale unui supervizor de producţie se numără planificarea producţiei, supravegherea echipei şi monitorizarea performanţelor, asigurarea calităţii şi gestionarea resurselor. Tot el este responsabil de crearea unui program eficient de producţie, în funcţie de cerinţele şi resursele disponibile. Acesta trebuie să se asigure că materiile prime, echipamentele şi forţa de muncă necesare sunt disponibile în mod corespunzător pentru a îndeplini planurile de producţie. În funcţie de industrie şi de specificul organizaţiei, rolul acestuia poate varia. Sunt la mare căutare astfel de specialişti în Ploieşti, Târgu-Mureş, Arad, Iaşi sau Miercurea Ciuc, iar oferta salarială este între 800 – 1.000 de euro net”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, transport asigurat, prime de sărbători şi traininguri.

Potrivit sursei citate, la ora actuală, în România, nu mai puțin de 909 posturi vacante pentru poziţia de supervizor de producţie sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Ploieşti, Târgu-Mureş, Arad, Iaşi, Miercurea Ciuc etc. Acest loc de muncă nu include remote.

Vezi și: Guvernul României face anunțul oficial pentru profesorii în grevă! „Venit net de 4.000 de lei, în două tranșe pentru profesori/ 1.500 lei pentru personalului nedidactic”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult