- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce este masajul aromaterapeutic! Descoperă-i beneficiile în cel mai genial loc din Ungaria

04 Mar, 11:21 • Cornel Ghimeșan
Cu toții căutăm echilibrul dintre corp și minte, însă, foarte puțini sunt cei care îl găsesc. Dacă vei să îți relaxezi mintea și corpul, însă, nu ai idee cum poți să obții rezultate într-un timp relativ scurt, masajul aromaterapeutic este soluția perfectă și asta pentru că există câte un ulei de masaj aromat care rezolvă aceste probleme și nu numai. Ca să înțelegi ce înseamnă masajul aromaterapeutic trebuie să îl testezi pe propria piele, iar hotelurile din lanțul Adventor Hotels din Ungaria sunt locul ideal pentru o experiență nemaipomenită.
Ce este masajul aromaterapeutic! Descoperă-i beneficiile în cel mai genial loc din Ungaria

Ce este masajul aromaterapeutic! De secole întregi aromaterapia face parte din categoria celor mai apreciate tratamente pentru vindecarea durerilor și a depresiei. Cunoscută drept terapia cu uleiuri esențiale aceasta ajută la echilibrarea organismului și obținerea armoniei între corp, minte și spirit.

Citește și Topul celor mai accesibile și rafinate centre de wellness și SPA din Ungaria. Aici vei avea parte de răsfăț și experiențe de relaxare inedite

Ce este masajul aromaterapeutic!

Totodată, prin aromaterapie se caută unificarea proceselor fizice, psihice și spirituale, pentru a spori capacitatea organismului de regenerare și vindecare.

Specialiștii spun că aromaterapia este mai mult decât aplicarea unor uleiuri esențiale. Ea face parte dintr-un amplu proces de vindecare holistic, care implică căutarea cauzelor principale ale unei boli și trezirea abilității naturale a organismului de a se vindeca și de a-și redobândi echilibrul.

Aromaterapia are multiple beneficii asupra sănătății fizice, dar și a celei mentale și emoționale.

Din punct de vedere fizic aromaterapia ameliorează durerile de cap, durerile musculare, ajută la tratarea indigestiei, balonării, diareei, constipației, cistitei, artritei, reumatismului, afecțiunilor pielii și părului, infecțiilor și inflamațiilor de orice fel, sinuzitelor, laringitelor, tusei, astmului, alergiilor, bronșitelor și bronșiolitelor, răcelii și gripei, etc.

În ceea ce privește mentalul și emoționalul aromaterapia tratează stresul, frica, șocurile emoționale, agitația, depresia, epuizarea, insomnia, iritabilitatea, lipsa de concentrare și chiar gelozia, furia, memoria slabă, teama, tristețea, etc.

Ce este masajul aromaterapeutic și care sunt beneficiile sale

Masajul aromaterapeutic este deosebit față de alte masaje și asta pentru că folosește uleiuri cu diferite arome și compuși ce au rolul de a oferi organismului multiple beneficii.

În ultima vreme, acest tip de masaj este foarte des utilizat pentru relaxarea, revitalizarea și vindecarea organismului.

În cadrul acestor masaje, uleiurile aromatice sunt combinate cu apă pentru a fi mai ușor de întins pe piele, dar și pentru a o hidrata. Pe lângă asta, uleiurile aromate au proprietatea de a duce organismul într-o stare de zen absolut.

Masajul aromaterapeutic are multiple beneficii în funcție de aroma pe care ți-o alegi.

Lavanda este  mireasma cu cel mai înalt potenţial de calmare. Insomnia, stările de anxietate, migrenele și durerile musculare dispar cu doar câteva picături de ulei esenţial diluat în uleiul pentru masaj. Mai mult, uleiul esenţial de lavandă are proprietăţi antiseptice.

Ylang-ylang este un alt ulei esențial ce creează o stare de bucurie și aduce senzualitate. Tonic și afrodisiac, acest ulei combate depresia și irascibilitatea.

Uleiul de eucalipt are puterea de a neutraliza o varietate de virusuri şi bacterii, și calmează congestia. Durerile musculare sau articulare cedează şi ele sub acţiunea unui masaj cu eucalipt, iar circulaţia este stimulată în cel mai natural mod cu putinţă.

De asemenea, uleiul de mentă este cunoscut pentru eficacitatea împotriva grețurilor și migrenelor, dar și pentru că aduce o senzație de ușurare grație puterii sale de răcorire.

Indiferent de aroma aleasă, aromaterapia amplifica experiența unui masaj, ajutându-te să îți regăsești echilibrul dintre fizic și psihic.

Cu toate acestea să înțelegi ce înseamnă masajul aromaterapeutic trebuie să îl testezi pe propria piele, iar hotelurile din lanțul Adventor Hotels din Ungaria sunt locul ideal pentru o experiență nemaipomenită.

Descoperă beneficiile masajului aromaterapeutic în hotelurile Adventor Hotels

Hotelul Fagus Sopron Conference & Spa

Unul dintre locurile în care poți să descoperi pe propria piele beneficiile masajului aromaterapeutic este hotelul Fagus Sopron Conference & Spa. Situat chiar la de-a lungul graniței cu Austria, la doar o oră de mers cu mașina de Viena, în Sopron – un loc cu o bogată valoare istorică aflat în inima zonei Lővérek, Fagus Sopron Conference & Spa îți va oferi o experiență de neuitat.

Atunci când pășești pe poarta hotelului intri într-o lume exclusiv a spa-ului de înaltă calitate, unică în zonă. La centrul spa al hotelului Fagus te poți bucura de o gamă variată de masaje printre care și cel aromaterapeutic care durează 50 de minute.

În plus, la centrul spa al hotelului  poți să optezi și pentru tratamentele de răsfăț și de înfrumusețare de cea mai înaltă calitate.

Greenfield Hotel Golf & Spa Superior

Un alt loc inedit unde vei avea parte de un masaj aromaterapeutic de excepție este Greenfield Hotel Golf & Spa Superior, o stațiune balneară atipică pentru că este atât de wellness, cât și golf.

Situat la 200 de kilometri de Budapesta, în Bükfürdő, inima regiunii termale din vestul Ungariei, renumită pentru izvoarele sale curative, hotelul Greenfield are în portofoliu foarte multe masaje.

Cu toate acestea, masajul energetic de relaxare musculară și de eliberare a stresului folosind pietre de bazalt încălzite de origine vulcanică și uleiuri aromatice este cel mai căutat și recomandat.

Acesta durează 60 de minute, iar cei care l-au încercat s-au declarat mai mult decât încântați.

Hotelul Sirius

Un alt loc absolut superb, ideal pentru o vizită la masaj este hotelul Sirius, situat în regiunea West-Balaton, în Keszthely, pe malul lacului Balaton, la 190 de kilometri de Budapesta.

Aici, pe lângă tratamentele spa și masajele clasice, te poți bucura de un masaj aromaterapeutic de excepție.

Procedura durează 30 de minute și constă într-un masaj blând cu uleiuri esențiale la alegere, la finalul căreia vei fi un alt om.

Articol susținut de Adventor Hotels.

Citește și Curele și tratamentele cu balneare cu ape minerale, aur curat pentru sănătate! Terapii de wellness și răsfăț la spa în cele mai luxoase și relaxante hoteluri din Ungaria

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult