- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce face acum Ghiță Ciobanul, la 10 ani de la celebra reclamă. Ce afacere are simpaticul oier: „Eu am activitatea mea”

13 Oct, 14:25 • Toma Anca
Ce face acum Ghiță Ciobanul, la 10 ani de la celebra reclamă. Oierul pe numele său real Gheorghe Dănulețiu, devenit cunoscut după o reclamă din 2013, este un familist convins. Și-a întâlnit partenera de viață în timp ce se afla cu oile la păscut în zona Zalăului. S-au căsătorit după doi ani de relație. Andreea este cea care i-a dăruit și doi copii, Andrei și Georgi.
Ce face acum Ghiță Ciobanul, la 10 ani de la celebra reclamă. Ce afacere are simpaticul oier: Eu am activitatea mea

Ce face acum Ghiță Ciobanul, la 10 ani de la celebra reclamă. La scurt timp după succesul cu reclama, bărbatul și-a încercat norocul cu o afacere în București, dar drumurile lungi de la Cluj până în Capitală l-au făcut să renunțe la visul său, chiar dacă business-ul îi aducea bani.

Citește și: Ministerul Mediului, obligat să plătească daune morale de 100.000 de lei, după ce un cioban a fost desfigurat de un urs. Bărbatul a văzut moartea cu proprii ochi

Ce face acum Ghiță Ciobanul, la 10 ani de la celebra reclamă

Acum, bărbatul de 38 de ani deține o fermă de animale situată între Zalău și Cluj, unde are peste o mie de oi care îi ocupă tot timpul. Ghiță Ciobanul este de părere că aceasta este meseria care i se potrivește mănușă și la care nu va renunța prea curând.

„În reclame mai joc dacă mi se potrivește un rol, dar nu mă duc să fac orice, doar ce îmi convine. Eu am activitatea mea, meseria mea de bază este oieritul”, a declarat Ghiță Ciobanul, în urmă cu câteva luni, pentru click.ro.

În luna iunie, Ghiță Ciobanul a fost nevoit să sune la numărul de urgență 112 după ce i-au dispărut mai multe oi de la stână. Furtul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7, paguba ridicându-se la valoarea de peste 3.600 de lei.

Oamenii legii au anunțat că au găsit vinovații într-un timp destul de scurt. Este vorba de doi bărbați din comuna Dragu, județul Sălaj, în vârstă de 21, respectiv 28 de ani. Ambii sunt anchetați pentru furt calificat.

Oierul a cerut sprijin guvernamental de la Nicolae Ciucă

Ghiță Ciobanul a mers în audiență la prim-ministrul țării, Nicolae Ciucă fiind la acea vreme, unde a prezentat mulțimea problemelor cu care se confruntă crescătorii de animale. Printre acestea se enumeră oprirea exportului de animale vii, un proiect de lege depus în Parlament de către fostul premier al României, Florin Cîțu.

În calitate de Președinte al Asociației Profesionale a Ciobanilor din România (APC), Gheorghe Dănulețiu a cerut sprijinul guvernamental din partea lui Ciucă. Acesta a avut nevoie, de asemena, de asigurări precum că exportul de animale vii nu va fi oprit. (Citește AICI mai multe detalii)