- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce face un controlor de calitate pentru un salariu de peste 1100 de euro. Sunt mii de posturi disponibile

08 Aug, 09:57 • Bumbeneci Diana
Un controlor de calitate are un salariu de peste 1000 de euro în România. Au fost anunțate mii de posturi libere pentru această poziție.
Ce face un controlor de calitate pentru un salariu de peste 1100 de euro. Sunt mii de posturi disponibile

Un angajat pe poziţia de controlor de calitate are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Ce face un controlor de calitate pentru veniturile sale

Vezi și: EXCLUSIV| De la pasiune la afacere. Povestea lui Teodor, tânărul care și-a dedicat ani la rând ajutându-i pe cei din jur să se facă bine. „A devenit un stil de viață. Nu m-aș vedea să fac altceva chiar dacă ar fi câștiguri mult mai mari”

„Controlorul de calitate susţine activităţile de asigurare a calităţii şi efectuează controlul specific al proceselor de producţie conform planificării. Totodată, urmăreşte atât abaterile de la instrucţiunile de lucru aferente, cât şi cele ale parametrilor tehnici corespunzători proceselor de producţie, prin utilizarea unor instrumente şi metode de calitate proactive.

Un astfel de specialist trebuie să aibă experienţă în controlul calităţii sau într-o unitate de producţie şi cunoştinţe despre procesele specifice industriei. Oferta salarială este între 700 şi 1000 euro net lunar”, Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

controlor de calitate
controlor de calitate

Acest loc de muncă are și beneficii pe lângă veniturile generale primite lunar. Conform agențiilor de recrutare, printre cele mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, masă caldă, decontarea transportului şi asigurare medicală privată.

La ora actuală sunt 1.412 posturi vacante pentru poziţia de controlor de calitate. Acestea sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Ilfov, Prahova, Arad, Braşov. Pentru această funcție este nevoie de prezența la locul de muncă, activitatea remote nefiind specifică domeniului.

Te mai poți documenta și despre: Cât mai câștigă un nutriționist în 2023. În România, tot mai multe persoane aleg acest job

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult