- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce notă a obținut președintele Klaus Iohannis la Bacalaureat. „A fost întotdeauna, în cei 4 ani, printre cei mai buni din clasă”

26 Jun, 23:18 • Lupu Alexandra
Notele obținute de Klaus Iohannis la Bacalaureat. Se pare că președintele României s-a bucurat de succes începând cu școala și continuând cu cariera politică.
Ce notă a obținut președintele Klaus Iohannis la Bacalaureat. „A fost întotdeauna, în cei 4 ani, printre cei mai buni din clasă”

Klaus Iohannis are cu ce să se laude! Chiar dacă nu s-a aflat cu exactitate ce notă a obținut președintele României la examenul de Bacalaureat, există mai mulți foști colegi care confirmă că el a fost un elev de nota 10, relatează antena3.ro.

Notele obținute de Klaus Iohannis la Bacalaureat

Hermann Gerold, directorul școlii unde a învățat Klaus Iohannis, a declarat într-un interviu pentru Adevărul că președintele a fost printre cei mai buni din clasă, în cei 4 ani. Mai mult decât atât, la examenul de treaptă, așa cum era pe vremea acestuia, Iohannis ar fi luat cea mai mare notă.

Vezi și: Meseriile pentru care nu ai nevoie de diploma de Bacalaureat. Poți câștiga mii de euro pe lună

„Domnul Iohannis a fost întotdeauna, în cei 4 ani, printre cei mai buni din clasă. Pe vremea aceea se dădea așa numitul examen de treaptă, pentru a trece din clasa a X-a în clasa a XI-a”, a declarat Hermann Gerold, directorul școlii unde a învățat Klaus Iohannis, într-un interviu pentru Adevărul.

Klaus Iohannis a absolvit Facultatea de Fizică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Președintele a terminat studiile fără prea mult efort. Caius Bulea și Vasile Pop, foștii săi colegi de grupă, susțin că el era un student de nota 10, care a dat mereu dovadă de respect. Ei îl descriu pe Klaus Iohannis ca fiind un exemplu pentru ceilalți, dar totodată, un om care are simțul umorului.

„Klaus Iohannis a parcurs facultatea fără efort, cu note foarte mari, fără niciun fel de probleme“, a spus Caius Bulea.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

În momentele actuale, toată lumea se întreabă ce va face Klaus Iohannis după 2024, atunci când se termină mandatul prezidențial. Adina Vălean a vorbit pe marginea acestui subiect, punctând, înainte de toate, că șeful statului este respectat, are multe relații și conexiuni, dar de altfel, are toate posibilitățile deschise.

„Preşedintele Klaus Iohannis are o funcţie foarte importantă pe plan european: este preşedintele României. Sunt unele funcţii europene care nu înseamnă neapărat ceva. Preşedintele Iohannis este respectat, are foarte multe relaţii şi conexiuni politice. Nu ştim ce-şi doreşte, dar are toate posibilităţile deschise dacă îşi doreşte ceva anume”, a declarat Adina Vălean la Prima TV, întrebată dacă preşedintele Klaus Iohannis poate obţine o funcţie importantă pe plan european.

Citește și: Alarmant: 20% dintre elevii de clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat, la sesiunea de vară