- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce poți cumpăra cu 1 leu din magazinele ANAF. Lista completă cu magazinele Fiscului din întreaga țară

11 Dec, 21:40 • Bocioacă Bianca
Unde sunt amplsate magazinele ANAF și ce poți cumpăra cu doar un leu din ele. Lista completă cu reprezentanțele Fisuclui din întreaga țară.
Ce poți cumpăra cu 1 leu din magazinele ANAF. Lista completă cu magazinele Fiscului din întreaga țară

Unde se află magazinele ANAF din România și ce poți cumpăra cu numai un leu. Iată lista completă a magazinelor din întreaga țară, dar și câteva produse de care te poți bucura la prețuri foarte mici.

În România există opt magazine ANAF, în care se găsesc produse confiscate. Acestea sunt răspândite în localități diferite, iar unul dintre magazine se află chiar în Capitală.

Citește și: Situație dramatică pentru fermieri! Fermele care au luat împrumuturi pentru capitalul de lucru se confruntă acum cu presiunea datoriilor

Magazinul ANAF din București se află în sectorul 4, pe strada Măriuca, nr. 14. Acesta este deschis de luni până joi în intervalul orar 08.30 – 16.00. Vineri, programul este mai scurt, de la 08.30 până la 14.00.

În weekend, magazinul din București este închis. Mai există alte șapte locații deschise la nivel național în Galați, Târgoviște, Gorj, Timișoara, Oradea, Sibiu, dar și în Brașov.

Lista completă a magazinelor ANAF din țară

Iată lista completă cu magazinele, dar și adresa acestora:

  • județul Galaţi, str. Brăilei nr. 33, Municipiul Galaţi
  • Municipiul Târgovişte, str. Calea Domnească nr. 166, judeţul Dâmbovița
  • clădirea A.J.F.P. Gorj, din Tg. Jiu, str. Siretului , nr. 6, judeţul Gorj.
  •  judeţul Timiş, str. Gheorghe Lazăr, nr. 9B, loc. Timişoara
  • Oradea, strada Dimitrie Cantemir, nr. 2B.
  • Municipiul Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, nr.17.
  • Municipiul Braşov, Bld. Alexandru Vlahuţă, nr. 59.
  • str. Măriuca, nr.14, sector 4, Bucureşti.

Iată ce poți cumpăra de aici cu doar 1 leu. Începem lista cu celebrele lumânări festive care se vând cu doar 0,25 bani. Un așt ărodus care costă mai puțin de un leu în aceste locații este un ghiveci pentru flori. Acesta costă doar 0,70 de bani. Un set de agrafe poate fi achiziționat pentru doar un leu.

Citește și: Ministerul Apărării va investi 1,08 miliarde euro în 200 de rachete Patriot! Achiziția se va face în contextul crizei de securitate din regiune

Un fermaor costă 0,50 de ani, iar un aparat de masaj capilar se vinde cu doar 2 lei. O folie de protecție pentru ecranul telefonului costă doar 3,75 lei.

În magazinele ANAF se găsesc și articole vestimentare. O rochie costă de la 4 lei în sus, iar gheteșe pentur copii au prețuri care pornesc de la 7 lei. O pereche de balerini se vinde cu 1,5 lei, iar o cravată costă 3 lei.

Prețul pentru o pereche de pantofi cu toc pornește de la 3,5 lei, în timp ce un sutien costă 3,5 lei. O căciulă poate fi achiziționată cu doar 4 lei, iar același preț este valabil și pentru pălării. O umbrelă costă și ea 3 lei în aceste magazine, scrie fanatik.ro.