- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce preț are, de fapt, o casă în zona în care se filmează serialul Las Fierbinți. Românii trebuie să scoată sume uriașe din buzunare

05 Aug, 19:33 • Lupu Alexandra
Cât costă o casă în zona în care se filmează serialul Las Fierbinți. Suma este una neașteptată! Iată de câți bani ai nevoie.
Ce preț are, de fapt, o casă în zona în care se filmează serialul Las Fierbinți. Românii trebuie să scoată sume uriașe din buzunare

În serialul de la Pro TV, o casă în zona în care se filmează Las Fierbinți pare ieftină, însă prețurile sunt mari în realitate, informează fanatik.ro. Având în vedere succesul producției, tot mai mulți români au fost interesați să achiziționeze o locuință în zona menționată. Iată câți bani trebuie să scoți din buzunare.

Cât costă o casă în zona în care se filmează Las Fierbinți

În ciuda faptului că locuințele sunt vechi în zona în care se filmează serialul Las Fierbinți, se pare că românii trebuie să scoată din buzunare o sumă neașteptată pentru a achiziționa o casă în locația respectivă. Fierbinți-Târg, din județul Ialomița, este o localitate extrem de vizitată în ultima perioadă.

Citește și despre: În ce țară dai 12.000 de euro pe un metru pătrat de locuință. De necrezut cât ar trebui să scoți din buzunar să-ți cumperi un apartament

Tocmai din acest motiv, proprietarii au început să ceară sume mari pentru case și terenuri. Zona menționată se află la o distanță de aproximativ 33 de kilometri de București.

O casă în zona în care se filmează celebrul serial este scoasă la vânzare pe OLX cu 30.000 de euro. Prețul este unul negociabil. Locuința se află în satul Fierbinții de Jos. Casa este situată într-o zonă bună, centrală. Suprafața terenului total este de aproximativ 1.450 de metri pătrați. Locuința este una bătrânească și dispune de 3 camere, o bucătărie interioară, una exterioară și un hol.

Locuința este branșată la toate utilitățile, printre care energie electrică, apă curentă și cablu. Aceasta nu este singura proprietate care poate fi achiziționată în localitatea în care se filmează serialul Las Fierbinți. O altă persoană cere suma uriașă de 35.000 de euro pentru o casă construită din cărămidă. Suprafața totală construită este de 200 de metri pătrați și are un teren de 900 metri pătrați. Casa are ieșiri la două străzi și este poziționată într-o zonă liniștită, aproape de lacul de acumulare Fierbinți.

Casă Las Fierbinți
Casă Las Fierbinți

Dalida din Las Fierbinți este o zonă foarte legată de locul în care se filmează de ani buni serialul Las Fierbinți. Ecaterina Ladin, actrița care joacă rolul uneia dintre cele mai îndrăgite personaje în rândul publicului, a confirmat la un moment dat că și-a cumpărat o casă în județul Ialomița.

Ideea de a cumpăra o locuință în zona menționată a primit-o de la soacra ei. Vedeta a făcut pasul fără să stea prea mult pe gânduri, tocmai pentru că este o oportunitate importantă.

„Ne bucurăm de tot ce ne oferă locul ăla. Am și plantat ceva răsaduri. Am descoperit că mă relaxează fantastic statul la curte și grădinăritul”, a declarat Ladin.

Te-ar putea interesa și: Piața imobiliară din România. Românii vor ajunge să cumpere locuințe vechi la același preț cu cele noi. Cum se explică totul