- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce salariu are un peisagist în România. Incredibil cât câștigă

01 Feb, 23:02 • Bumbeneci Diana
Job-ul de peisagist este din ce în ce mai căutat în România. Iată ce beneficii are un astfel de loc de muncă.
Ce salariu are un peisagist în România. Incredibil cât câștigă

În țara noastră, un peisagist câştigă între 600 şi 1.000 de euro net pe lună. Job-ul vine însoțit de o serie de beneficii.

Ce venituri are un peisagist în România

Un angajat pe poziţia de peisagist are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Salariu peisagist
Salariu peisagist

Arhitectura peisagistică se concentrează pe organizarea spaţiilor verzi, indiferent că sunt private sau se află în complexuri imobiliare şi corporate. Importanţa spaţiilor verzi este tot mai mare acum, iar peisagiştii joacă un rol important în modelarea unui viitor mai verde al centrelor urbane.

Rolul arhitecturii peisagistice este tot mai mare în noul context al creşterii sustenabilităţii, având în vedere conştientizarea importanţei conservării mediului înconjurător. Astfel, oferta de joburi din acest sector, deşi relativ mică în prezent, va creşte semnificativ în următorii ani, deoarece oamenii vor conştientiza nevoia unui ecosistem care să se potrivească nevoilor viitoare”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Conform sursei citate, există o serie de beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă. Este vorba despre: program flexibil, tichete de masă, bonusuri în funcţie de performanţă, autoturism şi telefon de serviciu.

La ora actuală, nu mai puțin de 126 de posturi vacante pentru poziţia de peisagist sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti şi Constanţa, însă și în orașe precum Brașov, Iași, Cluj sau Timișoara există locuri de muncă.

Ai mai putea citi și: Ultimă oră! Pițurcă, audiat de procurorii militari și DNA. Fostul selecționer este vizat într-un dosar privind achiziția de măști pentru MApN

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult