- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce salariu are un secretar administrativ. Câștigurile ajung până la 800 euro pe lună

12 Feb, 21:09 • Stefan Simion
Salariul de care un secretar administrativ se bucură este unul care variază, dar cu toate acestea, câștigurile pot ajunge până la 800 euro pe lună. Această funcție este una importantă pentru asigurarea fluxului informațional din companie.
Ce salariu are un secretar administrativ. Câștigurile ajung până la 800 euro pe lună

Postul de secretar administrativ este unul relevant pentru fiecare companie. Atribuțiile acestuia se referă la asigurarea fluxului informațional cu persoanele din exterior și între departamentele companiei, astfel, câștigurile pot ajunge până la 800 euro net pe lună, conform Zf.ro.

Datele au fost publicate pe platforma de recrutare BestJobs. Cu ajutorul acesteia, s-a putut constata că remunerația începe de la 650 euro. Ofertele de job au fost unele de apreciate de români în acest sens, având în vedere că în fiecare lună există un număr considerabil de candidați care aplică pentru funcția menționată.

Peste 40.000 de aplicări pentru funcția de secretar administrativ

Informațiile publicate de BestJobs arată că există peste 40.000 de aplicări pentru acest post, în fiecare lună. „Joburile din domeniul administrativ atrag lunar peste 40.000 de aplicări pe BestJobs, situându-se în top cinci al preferinţelor candidaţilor. Şi oferta de joburi răspunde fidel, iar unul dintre ele este cel de secretar administrativ.

Datorită abilităţilor soft necesare, acest job rămâne unul care nu poate fi înlocuit uşor de soluţii digitale, care sunt încă limitate. Pentru acest rol sunt necesare cunoştinţe de contabilitate primară, abilităţi excelente de comunicare verbală şi scrisă şi capacitatea de a rezolva situaţii neprevăzute. Oferta de joburi este mare în centrele urbane, iar salariul poate ajunge până la 800 de euro” este declarația oferită de managerul de marketing al platformei.

secretar administrativ
secretar administrativ

Citește și: Peste 1000 de euro pentru specialiștii SEO. Suma poate crește în funcție de performanță. Care este maxima valorii salariului

În momentul de față, aproape 500 de posturi sunt disponibile în funcția de secretar administrativ. Cele mai multe anunțuri provin din București, Ploiești, dar și Ilfov. Programul variază în funcție de nevoile companiei, dar și de sarcinile, atribuțiile și responsabilitățile care sunt incluse.

Pe lângă remunerația de care un angajat s-ar putea bucura, mai există și alte beneficii, precum tichetele de masă, primele de sărbători, reduceri sau gratuitate anumite servicii medicale. Nu în ultimul rând, unele companii oferă personalului posibilitatea de a se înscrie în diferite programe, care au obiectiv principal dezvoltarea personală.

Vezi și: Salariile ar putea crește de la 1 iunie. Ministrul Budăi, declarația serii: „Trebuie să avem această majorare a salariului”

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult