- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce salariu câștigă un angajat de la Jumbo în 2023. Banii sunt mai puțini decât ai fi crezut

25 Nov, 22:19 • Bocioacă Bianca
Câți bani câștigă un angajat la Jumbo, unul dintre cele mai cunoscute magazine de jucării și decorațiuni, în 2023.
Ce salariu câștigă un angajat de la Jumbo în 2023. Banii sunt mai puțini decât ai fi crezut

În România există 15 magazine Jumbo, preferate de români datorită gameiu largi de produse. De la jucării pentru copii, cât și lucruri pentru adulți. Prețurile sunt destul de accesibile, dar slalariile angajaților nu sunt atât de mari pe cât ai putea crede.

Locuri de muncă la Jumbo

Oferta de locuri de muncă este una largă. Posturile care pot ocupate sunt de șef de departament, manevrant și casieră. Pe cât de diferite sunt joburile, pe atît sunt și salariile, scrie playtech.ro.

Citește și: Cât câștigă un kinetoterapeut în România: „La salariile de bază se mai adaugă și ședințele particulare”. Meseria presupune o pregătire de specialitate

Potrivit site-ului undelucram.ro, salariul unui casier este de 1.900 de lei, dar siuma poate crește. Pentru a câștiga acești bani, un casier este nevoit să îndeplinească următoarele sarcini:

  • Menținerea și păstrarea curățeniei la locul de muncă
  • Pregătește echipamentele, mărfurile și documentele necesare desfășurării activității
  • Promovarea imaginii punctului de vânzare prin menținerea aspectului estetic
  • Vânzarea produselor/serviciilor firmei angajatoare și completarea  formele de plată
  • Încasarea banilor
  • Întocmirea și raportarea situației vânzărilor
  • Aplică normele de calitate în domeniul său de activitate
  • Aplică normele de igienă sanitar

Citește și: Jumbo pregătește următoarea mutare de impact, după achiziționarea mall-ului bucureștean Liberty Center

Ce salariu are un angajat de la Jumbo

Un magazin de mari dimensiuni presupune și un număr mare de angajați. Ofertele de locuri de muncă sunt diverse. De exemplu, un șef de departament încasează lunar un salariu net de 2.000 de lei, dar are și un bonus de 600 de lei, plus bonuri de masă de 300 de lei. Înlocuitorul de șef are un salariu de 2.340 de lei, dar și un bonus lunar de 400 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

Angajații cu o vechime de patru ani ca responsabil de departament, pot câștoga 2.700 de lei. Bonurile de masă nu sunt incluse.

Salariul unui manevrant pornește de la 1.350 de lei, plus un bonus stoc lunar de 300 de lei. Un operator de recepție câștigă 1.500 de lei, plus bonus și tichete de masă de câte 300 de lei. Șefii de raion cu o experiență mai mare de cinci ani, pot primi un salariu de 2.500 de lei.

Jumbo este deținut de grecul Apsotolos Vakakis, în vârstă de 67 de ani, care ocupă în prezent funcția de președinte al consililului de administrație. Lanțul de magazine a apărut în România în urmă cu câțiva ani și s-a bucurat de un succes enorm.