- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jumbo pregătește următoarea mutare de impact, după achiziționarea mall-ului bucureștean Liberty Center

27 Jul, 13:35 • Stefan Simion
Succes de răsunet pentru Jumbo. Lanțul grecesc cu produse tip „chilipir" a devenit unul dintre preferatele românilor.
Jumbo pregătește următoarea mutare de impact, după achiziționarea mall-ului bucureștean Liberty Center

Presa business a dezvăluit planurile grecilor de la Jumbo cu mall-ul bucureșean pe care l-au achiziționat de curând, Liberty Center, din Rahova.

Jumbo își va deschide un nou magazin, chiar la etajul 1 al mall-ului, în prezent, un activ imobiliar neperformant, de ani de zile, informează Wall Street.

Auchan, chiriașul de la parterul mall-ului, va rămâne în continuare în centrul comercial. La fel se va întâmpla și cu Happy Cinema.

Achiziția Liberty Center Mall nu este prima de acest fel în România a companiei grecești. Jumbo a achiziționat în 2018 primul mall din Brașov, Macro Mall, pentru 4 milioane de euro, pe care l-a transformat în magazin Jumbo.

Jumbo se impune tare pe piața din România

Retailerul grec de jucării și decorațiuni tocmai a achiziționat mall-ul Liberty Center, din cartierul Rahova, din București.

Centrul comercial din sud-vestul metropolei a fost inaugurat în 2008, în urma unei investiții de aproximativ 70 de milioane de euro.

Vânzările Jumbo în România au crescut cu aproximativ 17% în primele șase luni din acest an, comparativ cu perioada similară din 2022, ușor sub avansul de 20% consemnat la nivel de grup.

Compania urmează să deschidă și primul său depozit din România, în Popești-Leordeni, pe un teren cumpărat de la Alpha Bank, o investiție de circa 35 de milioane de euro, scrie RomâniaTV.net.

În prezent, în țara noastră, Jumbo are 16 magazine fizice, în: București (Berceni, Militari, Pallady), Ilfov (Voluntari), Ploiești, Pitești, Craiova, Brașov, Sibiu, Bacău, Suceava, Brăila, Oradea, Arad, Timișoara, Constanța.

Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult