- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

CEC Bank lansează un avertisment de ultim moment pentru clienți

29 Nov, 12:16 • Bumbeneci Diana
Gigantul românesc CEC Bank, avertisment pentru clienți. Sunt vizați toți cei care lucrează cu această bancă.
CEC Bank lansează un avertisment de ultim moment pentru clienți

CEC Bank are un mesaj pentru clienți. Instituția controlată de Statul Român, prin Ministerul Finanțelor Publice (MFP), lansează un avertisment serios pentru clienții săi.

Avertisment pentru clienți din partea CEC

Gigantul românesc le transmite clienților să fie atenți la link-urile sau atașamentele din e-mail-urile suspecte pe care le primesc.

Protejează-ți datele: nu transmite nimănui datele cardurilor tale – număr card, CVV, PIN, username-uri, numere de telefon și parole. Nu transmite informații trecute în cartea de identitate. Nu confirma tranzacții cu cardul pe care nu le-ai inițiat, spun reprezentanții CEC Bank.

Ai mai putea citi și: Prognoza meteo pentru minivacanța de 1 decembrie. Urmează zile cu ger și ninsori în România

CEC Bank
CEC Bank

Avertismentul CEC Bank:

„Atenție la atașamente: evită să accesezi link-uri sau atașamente din e-mail-uri suspecte. Folosește o soluție de securitate actualizată (antivirus).

Protejează-ți datele: nu transmite nimănui datele cardurilor tale – număr card, CVV, PIN, username-uri, numere de telefon și parole. Nu transmite informații trecute în cartea de identitate. Nu confirma tranzacții cu cardul pe care nu le-ai inițiat.

Transmite-ne orice mesaj care pare a fi o încercare de fraudă la adresa [email protected]”.

Te mai poate interesa și: Pensii decembrie 2023. Când primesc românii banii pentru sărbători

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult