- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cele mai bune joburi din 2023. Care sunt domeniile în care poți câștiga peste 4.000 lei

24 Mar, 19:58 • Lupu Alexandra
Vești excelente pentru românii care se află în căutarea unor oferte avantajoase de joburi. A apărut lista domeniilor în care salariile depășesc suma de 4.000 lei.
Cele mai bune joburi din 2023. Care sunt domeniile în care poți câștiga peste 4.000 lei

Românii pot scăpa de-o grijă! Se pare că joburile din 2023 le oferă posibilitatea de a se bucura de un venit salarial avantajos, anunță stirileprotv.ro. Ofertele din acest an sunt variate și oferă multe oportunități.

Joburi avantajoase pentru români în 2023

În ciuda faptului că prețurile crescute din ultima perioadă au reprezentat o bătaie de cap pentru români, se pare că veștile bune nu întârzie să apară. Ofertele de joburi pentru 2023 sunt unele avantajoase, iar salariile pot trece de 4.000 lei. Drept urmare, cererea de personal în domeniul ingineriei software și dezvoltării aplicațiilor mobile este într-o continuă creștere.

În acest segment, se caută persoane care să fie responsabile de crearea, dezvoltarea și implementarea soluțiilor software, iar veniturile sunt unele dintre cele mai atractive de pe piață. Pentru acest post, angajatul trebuie să cunoască mai multe limbaje de programare, precum Java sau Swift. Oferta salarială pornește de la 900 – 1.000 euro și poate ajunge până la 4.000, pentru un senior, a cărui experiență este de peste 10 ani.

Citește și: Jobul pentru care românii pot câștiga până la 2.000 de euro pe lună

La fel de bine, românii interesați de joburi stabile pot lua în considerare funcția de analist de date. Ofertele de angajare sunt unele semnificative, având în vedere că volumul de date și informațiile colectate în fiecare zi a avut o creștere majoră. Angajatul trebuie să aibă cunoștințe de statistică și programare, dar mai ales, trebuie să poată lucra într-un software specializat în analiza de date. Oferta salarială începe de la 900 euro net și ajunge până la 1.600.

Joburi avantajoase pentru români în 2023
Joburi avantajoase pentru români în 2023

Salariații se mai pot orienta către marketing digital. Având în vedere că lumea este tot mai conectată mediului online, domeniul este unul dintre cele mai căutate. Experții trebuie să aibă cunoștințe în SEM, SEO, PPC, social media, dar mai ales, în analiza și interpretarea datelor. Ofertele salariale variază în funcție de postul ocupat, astfel: marketing manager (1.500 – 3.000 euro), specialist în marketing digital (700 – 1.800), analist SEO (950 – 1.400), specialist PPC (1.100 – 1.300).

Angajații interesați trebuie să știe că nici ofertele din ingineria electrică și mecanică nu sunt mai prejos. Aceste joburi sunt la o mare căutare și se referă la salariații care lucrează la proiectarea și dezvoltarea de sisteme mecanice și electronice. Cunoștințele în CAD și proiectarea asistată de calculator sunt printre cele mai căutate competențe în acest segment. Un astfel de expert poate ajunge să câștige o medie de 1.000 euro net.

Vezi și: Care sunt job-urile în care se vor mării salariile? Este primul lucru de îndeplinit pe lista angajatorilor