- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Chelneriță concediată după ce a primit un bacșiș de 10.000 de dolari. Cum a reacționat femeia după ce a fost dată afară

19 Feb, 21:12 • Bocioacă Bianca
O chelneriță care a primit bacșiș de 10.000 de dolari la un restaurant din Michigan a fost concediată după doar câteva zile, printr-un apel telefonic.
Chelneriță concediată după ce a primit un bacșiș de 10.000 de dolari. Cum a reacționat femeia după ce a fost dată afară

Linsey Bond, o chelneriță din Michigan, a fost concediată printr-un apel telefonic, la doar câteva zile după ce a primit un bacșiș de 10.000 de dolari, potrivit The Mirror.

Citește și: O băutură din România face senzație în Arabia Saudită! Este vândută în toate localurile high-class din țară

Nota de plată a fost de 32 de dolari, iar valoarea bacșișului sugerat pe chitanță era între 20% și 25%, adică între 5,95 și 7,44 dolari.

Chelneriță dată afară după ce a primit un bacșiș generos

Patronul a declarat că femeia a împărțit bacșișul cu alți opt angajați care lucrau în acea zi, fiecare primind peste 1.200 de dolari. Clientul a lăsat banii în cinstea unui prieten care murise de curând.

Proprietarul restaurantului a precizat că decizia de a concedia chelnerița nu are legătură cu bacșișul, ci a fost pur și simplu o „decizie de afaceri”.

Citește și: Notă de plată cu probleme în centru Clujului. Chelnerul şi-a trecut bacşiş pe notă fără să întrebe clientul şi a calculat şi greşit valoarea: „Ce nesimţită e HoReCa”

Într-o postare pe rețelele sociale, care ulterior a fost ștearsă, chelnerița a susținut că i s-a spus să-și ia ziua următoare liberă, dar mai apoi a fost anunțată că este concediată.

„Într-o săptămână sunt un angajat uimitor, muncitor, o mamă minunată… Acum, sunt fără loc de muncă, pentru prima dată de când aveam 15 ani”, a spus chelnerița.