- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cine este femeia care conduce cu mână de fier Mobexpert. Compania fondată de Dan Șucu este lider pe piața de mobilier din România de trei decenii

11 Jan, 23:48 • Stefan Simion
Mobexpert este lider pe piața de mobilier din România de trei decenii, iar în spatele unui asemenea succes nu putea să fie decât o mână de fier. Cel puțin în ultimii ani, mâna de fier nu a fost a lui Dan Șucu, fondatorul comapniei, ci a Adelinei Badea.
Cine este femeia care conduce cu mână de fier Mobexpert. Compania fondată de Dan Șucu este lider pe piața de mobilier din România de trei decenii

Familia Mobexpert a primit-o pe Adelina Badea în sânul ei în urmă cu aproape 11 ani, primul ei job în cadrul companiei fiind cel de director de magazine la filiala din Iași. Adelina a preluat mandatul de CEO al Mobexpert în februarie 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Experiența de peste 20 de ani în retail și 17 ani în management a ajutat-o nu doar să găsească rezolvări numeroaselor provocări apărute odată cu pandemia, ci și să mențină cifra de afaceri a grupului la nivelul anului precedent și să implementeze, totodată, proiecte noi.

Cine este femeia care conduce cu mână de fier Mobexpert

Adelina Badea își găsește liniștea și sprijinul în familie. Soțul ei este persoana care a inspirat-o cel mai mult în viață și tot la el apelează atunci când are nevoie de un sfat bun sau de susținere, scrie businessmagazin.ro. Și tot cu soțul ei împarte și pasiunea pentru tenis, sport pe care îl practică de patru ori pe săptămâna împreună cu acesta.
Adelina Badea

Sfatul pe care Adelina Badea îl are pentru tinerii antreprenori este să nu rămână în România, să nu se limiteze, ci să exploreze teritorii noi pentru a-și găsi inspirația.

Citeste si Mediul de afaceri solicită urgent Guvernului să promită că nu vor mai fi majorări de taxe în 2024. Dan Șucu: „Un astfel de scenariu este inacceptabil”

Dan Șucu a pus bazele Grupului Mobexpert, care a împlinit trei decenii în 2023, pornind de la ideea că pentru a reuși în afaceri trebuie urmărită nevoia clientului: „Indiferent ce probleme crezi că ai, problema clientului e prima”.

Prioritățile Adelinei Badea la conducerea Mobexpert

Într-un interviu mai vechi, Adelina Badea și-a definit prioritățile pentru viitor:

1.Prin proiectele desfășurate la Mobexpert clientul să fie plasat pe primul loc;

2.Păstrarea calității produselor şi serviciilor la cele mai înalte standarde;

3. Dezvoltarea în continuare a liniei de produse, prin inovaţie şi atenţie la dorinţele clienţilor, pentru ca fiecare român să găsească ce îi place şi ce are nevoie.

Mobexpert, cifră de afaceri de 264 mil. euro în 2022

În prezent, Mobexpert are activități integrate (producție, logistică și retail, toate proprii), peste 2.100 de angajați și o cifră de afaceri de 264 mil. euro în 2022, fiind unul dintre cele 40 de branduri antreprenoriale din România care a reușit să treacă de 1 miliard de lei cifră de afaceri.

Dan Șucu e de părere că astăzi mediul de business din România are nevoie de ceva mai multă tenacitate și mai multă dorință de a face lucrurile cât mai aproape de perfecțiune. Iar unul dintre secretele succesului este, potrivit afaceristului, ca antreprenorul să nu uite cum să își apere afacerea și să protejeze tot ceea ce a construit.

Citeste si Ea este tânăra ce conduce una dintre cele mai mari companii din România! CEO-ul Glovo România lucrează cu peste 6.500 de oameni din 75 de oraşe din ţara noastră

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult