- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cine este românul care a dat lovitura datorită unui pariu în Champions League. A plătit 10 lei și a câștigat 1 milion de euro

04 Jun, 21:35 • Bumbeneci Diana
Un român a mizat doar doi euro și a obținut un câștig de un milion. Acesta povestește cum a reușit să dea lovitura.
Cine este românul care a dat lovitura datorită unui pariu în Champions League. A plătit 10 lei și a câștigat 1 milion de euro

Inedit. Un român a  dat lovitura după finala Champions League. A pariat doar doi euro și a obținut un premiu de un milion de euro. Performanța echipei spaniole i-a adus acestuia averea de care se va putea bucura toată viața sa.

Românul locuiește în Spania de aproximativ trei decenii a câștigat un milion de euro după finala Champions League. Marius, originar din Buzău, locuiește în Madrid și este pasionat de fotbal și de alte sporturi. În iarnă, el și-a petrecut vacanța în Brașov, unde a pariat pe biletul câștigător fără măcar să se aștepte că va ajunge la un astfel de premiu.

Un român a dat lovitura după finala Champions League

Acesta a câștigat un milion de euro. Marius este stabilit în Spania și a pariat pe Real, la finala Ligii iar norocul avea să îi surâdă. Câștigul său va fi impozitat și va rămâne cu 600.000 de euro.

„Am riscat doi lei pe bilet. 10 lei, în total. Nu știu dacă îți ajunge de o cafea în București. Am văzut că sunt cote foarte mari și este o posibilitate să încerc o minune. Nu m-am așteptat niciodată. Sincer să fiu, nu credeam. Au fost foarte multe evenimente sportive”, a transmis Marius, conform sport.ro.

Bărbatul a dat un sfat pentru cei care doresc să parieze și ei și care cred că totul ține de noroc. Marius a explicat că foarte mult contează și statistica, nu doar norocul.

Vezi și: Probleme majore pentru românii care vor merge în Turcia. Se anunță schimbări drastice pentru vara 2024

„Eu lucrez într-un fond de investiții și regula numărul 1 e așa: câștigurile din trecut nu vor garanta și câștigurile din viitor. Dau un exemplu: dacă ar câștiga Bayern Munchen 10 ani la rând campionatul, uite că anul ăsta n-a mai câștigat. De ce? N-a avut antrenor stabil, n-a avut lot bun și a venit o echipă din urmă care a fost infailibilă. E vorba de statistică amestecată cu valoarea lotului din momentul respectiv. Ăsta e tot secretul, nu e altceva”., a mai transmis bărbatul, pentru sursa citată.

Marius a mai ținut să povestească și că banii nu îi va arunca pe anumite lucruri materiale și va încerca să îi investească în așa fel încât să  îi ajungă mulți ani de aici înainte. Acesta a spus că trebuie să gândești bine înainte de a face o investiție de care să îți pară rău mai apoi.

Banii sunt un mijloc cu care poți să realizezi multe lucruri în viață. În toată istoria asta trebuie să ai un echilibru emoțional foarte bun, foarte mare, trebuie să gândești la rece și să iei decizii corecte în administrarea banilor. Degeaba ai o sumă mare de bani dacă nu ești bun administrator. Trebuie să ai o educație financiară bună care să te facă să iei decizii corecte”, a mai spus bărbatul.

Ai mai putea citi: Va fi Marcel Ciolacu noul președinte al României? „Un președinte care se ridică deasupra politicului”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult