- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Circulaţia trenurilor Gara de Nord – Aeroport Otopeni va fi închisă temporar săptămâna viitoare. Traseul alternativ pus la dispoziție de STB

11 Mar, 14:27 • Lupu Alexandra
Linia Gara de Nord – Aeroport Otopeni va fi închisă temporar săptămâna viitoare. Anunțul important pentru călători a fost transmis de către reprezentanții CFR.
Circulaţia trenurilor Gara de Nord - Aeroport Otopeni va fi închisă temporar săptămâna viitoare. Traseul alternativ pus la dispoziție de STB

CFR a anunțat o informație care este de interes pentru mai mulți călători. Mai exact, circulația trenurilor Gara de Nord – Aeroport Otopeni va fi închisă temporar pe parcursul săptămânii viitoare, susține antena3.ro, pentru lucrările de revizie, desfășurate pe 14 și 15 martie.

Linia Gara de Nord – Aeroport Otopeni va fi închisă temporar

Potrivit primelor informații, linia Gara de Nord – Aeroport Otopeni va fi închisă temporar săptămâna viitoare, pe 14 și 15 martie. Personalul feroviar a confirmat că în perioada menționată se vor efectua revizii la calea ferată. Tocmai de aceea, călătorii care aveau nevoie să se folosească de această circulație trebuie să țină cont de lucrările care vor avea și loc și să se orienteze către un alt traseu.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Întârziere record la CFR! Un tren a făcut 8 ore de la București până la Craiova. Două locomotive s-au defectat pe un drum de 209km

Mai exact, în locul trenurilor, persoanele interesate vor putea circula cu autobuzele puse la dispoziție de STB, referindu-ne la linia 780. Mașinile vor veni odata la 30 minute, de la ora 09:00 până la 13:30, mai exact, în intervalul în care au loc lucrările de revizie pentru Gara de Nord – Aeroport Otopeni. Autobuzele vor pleca de la Gara Basarab și din Aeroportul Otopeni.

Linia Gara de Nord - Aeroport Otopeni este închisă temporar săptămâna viitoare
Linia Gara de Nord – Aeroport Otopeni este închisă temporar săptămâna viitoare

Acestea vor avea următorul traseu: pe sensul de mers spre terminalul „Aeroport Henri Coandă”: Gara Basarab, Bd. Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord, Calea Griviţei, Str. Clăbucet, Str. Aviator Popişteanu, Bd. Expoziţiei, Piaţa Presei Libere, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Alei Aeroport Henri Coandă, Aeroport Henri Coandă Sosiri. În ceea ce privește sensul de mers „Gara Basarab”: Aeroport Henri Coandă, Alei Aeroport Henri Coandă, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Bd. Mărăşeşti, Bd. Expoziţiei, Str. Aviator Popişteanu, Str. Dornei, Str. Puţul lui Crăciun, Bd. Ion Mihalache, Calea Griviţei, Piaţa Gării de Nord, Bd. Dinicu Golescu, Gara Basarab. Pentru a călători cu acest autobuz, persoanele interesate pot folosi orice titlu de călătorie pus la dispoziție de STB.

„Reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale se vor desfășura timp de două zile în stațiile HM Pajura, Mogoșoaia și în zona racordului spre Aeroport, cu scoaterea de sub tensiune a liniei de contact și închiderea temporară a circulației trenurilor pe relația București Nord – Pajura – Mogoșoaia – Aeroport, între orele 9.00 și 13.30”, transmite CFR.

Citește și: CFR Călători oferă o nouă facilitate la achiziţionarea de bilete online. Se aplică de la 1 martie 2023