- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cluj Napoca, Dubaiul României! Suma incredibilă pe care a lăsat-o un client bacșiș la restaurant, după ce a achitat o notă de plată de 16.300 de lei

08 Sep, 21:04 • Cornel Ghimeșan
În ultimul an prețurile au explodat în România, iar la capitolul scumpiri orașul Cluj-Napoca conduce detașat. Recent, un grup de culturiști au avut parte de șocul vieții lor atunci când au văzut nota de plată pe care trebuiau să o achite la un restaurant din orașul străbătut de Someșul Mic.
Cluj Napoca, Dubaiul României! Suma incredibilă pe care a lăsat-o un client bacșiș la restaurant, după ce a achitat o notă de plată de 16.300 de lei

Suma incredibilă pe care a lăsat-o un client bacșiș la restaurant, după ce a achitat o notă de plată de 16.300 de lei. Weekendul trecut, un grup de culturiști care au participat la un concurs organizat în Cluj-Napoca, au mers la un restaurant unde au cheltuit suma de 16.300 de lei, potrivit refleqtmedia.ro.

Citește și Românii care merg în Grecia trebuie să știe. Țeapă uriașă la un restaurant de pe litoral. Nota de plată a fost de 654 de euro pentru NIMIC!

Suma incredibilă pe care a lăsat-o un client bacșiș la restaurant, după ce a achitat o notă de plată de 16.300 de lei

Se pare că la o asemenea notă de plată, și bacșișul lăsat de grupul de culturiști a fost unul pe măsură. Suma de 3.000 de lei lăsată ca bacșiș de clienții generoși i-a lăsat fără cuvinte până și pe chelnerii din restaurant.

Trebuie să menționăm faptul că la această cină opulentă nu a participat oricine, ci Ovidiu Danila, multiplu campion național si mondial la Fitness si Culturism, Jack Wood, deținătorul concursurilor de Mr. OLYMPIA, dar și George Miron, care a luat locul 1 Olympia Eastern Europe și cardul de profesionist IFBB PRO.

Localul respectiv este cunoscut în Cluj ca fiind unul de fițe. Chiar înainte de festivalul Untold, designerul Cătălin Botezatu a lăsat acolo un avans de 6.000 de euro pentru un burger, însă ulterior acesta a dezvăluit că totul a fost o farsă și că managerul localului, politicianul Avram Gal din PSD, îl abordase și rugase să facă o reclamă restaurantului.

Cluj-Napoca a dat lovitura după Untold!

Organizatorii Untold au transmis că orașul Cluj-Napoca a rămas cu peste 70 de milioane de euro după Untold, bani care se vor regăsi în taxe și impozite. Câți bani au cheltuit cei care au venit din afara orașului, în cele 4 zile de festival.

Cluj-Napoca a dat lovitura! Peste 70 de milioane de euro au rămas în oraș după festivalul Untold. Mai mult, cei care au venit dinafara orașului au cheltuit cel puțin 700 de euro, a transmis Agerpres.

Așadar, banii rămași după festival se vor regăsi în impozitele și taxele locale, încasări pentru afacerile locale sau proprietari de apartamente, case şi pensiuni care au închiriat proprietățile, informează luni organizatorii festivalului.

„La un prim calcul realizat în baza cifrelor estimate de organizatori şi partenerii comerciali ai festivalului, hotelieri locali, proprietari de restaurante, centre comerciale, etc, cei veniţi din afara judeţului Cluj au cheltuit, în medie, în cele 4 zile de festival, cel puţin 700 euro. Aceşti bani au fost cheltuiţi pentru cazare, transport, mâncare, plimbări şi cumpărături în oraş. Acest lucru înseamnă o infuzie de capital în comunitatea locală de peste 70 milioane euro. Banii cheltuiţi de cei care au venit la festivalul UNTOLD se vor regăsi în impozitele şi taxele locale, încasări pentru afacerile locale sau proprietari de apartamente, case şi pensiuni care au închiriat proprietăţile”, au precizat organizatorii festivalului UNTOLD.

Potrivit sursei citate, alte 1,8 milioane de euro sunt investite de UNTOLD în stadionul Cluj Arena, Parcul Central şi Sala Polivalentă.

„Festivalul UNTOLD a scris istorie în 2023. Peste 420.000 de participanţi şi 250 de artişti au simţit şi trăit magia UNTOLD în cele 4 zile şi 4 nopţi de festival. Mulţi dintre participanţi au petrecut mai multe zile în Cluj-Napoca şi în împrejurimi înainte sau după unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume. Organizatorii estimează că din totalul participanţilor 35% sunt din judeţul Cluj, urmat de Bucureşti, Timişoara şi restul ţării, iar peste 25% sunt oameni veniţi din străinătate, cu o creştere de 10% faţă de anii precedenţi. Şi anul acesta la UNTOLD au participat fani din peste 100 de ţări ca Germania, Franţa, Marea Britanie, Italia, Polonia, SUA, Ungaria, Spania, Israel până la ţări exotice cum ar fi Brazilia, Argentina, Japonia, Emiratele Arabe sau India”, conform aceleiaşi surse.

Mai mult decât atât, organizatorii mărturisesc că festivalul aduce un capital de imagine internațional orașului Cluj-Napoca, Transilvania și întreaga țară. Artiștii şi echipele lor, oamenii din producție, jurnaliștii, influencerii şi fotografii internaționali, precum şi fanii care au venit din străinătate povestesc acum în toată lumea despre orașul Cluj-Napoca şi despre festival, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, care crește de la an la an tot mai mult. Inclusiv Billboard, cea mai faimoasă publicație de muzică şi entertainment din lume, a scris despre cea de-a 8-a ediție UNTOLD.

Citește și Marcel Ciolacu pune piciorul în prag! Premierul României: „Nu pot să accept să plătesc nota de plată la ce au furat alții”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult