- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Clujul lovește din nou! Prețul ireal cu care se vinde o garsonieră de doar 29 de metri pătrați

31 Mar, 20:19 • Cornel Ghimeșan
Este deja cunoscut faptul că în Cluj Napoca piața de imobiliare a explodat, acolo fiind regăsite poate cele mai mari prețuri de la noi din țară. Pe site-urile de specialitate a fost postat recent un anunț de vânzare pentru o simplă garsonieră. Care este prețul pe care l-a cerut vânzătorul?
Clujul lovește din nou! Prețul ireal cu care se vinde o garsonieră de doar 29 de metri pătrați

Este deja cunoscut faptul că în Cluj Napoca piața de imobiliare a explodat, acolo fiind regăsite poate cele mai mari prețuri de la noi din țară. Nu contează dacă ne referim la prețul de închiriere sau cel de vânzare, Clujul nu încetează să nu surprindă cu scorurile record.

Citește și: Consiliul Concurenței a început investigația. Prețurile puse pentru ulei, unt și zahăr sunt ilegale

Pe site-urile de specialitate a fost postat recent un anunț de vânzare pentru o simplă garsonieră. Prețul acesteia a stârnit din nou discuții în piață, deoarece depășește cu mult limitele imaginației. Garsoniera respectivă are doar 29 de metri pătrați și a fost scoasă la vânzare la prețul de 87.500 de euro.

„Garsonieră de vânzare în Mănăștur, complet renovată! 87.500 Euro (nr. telefon contact). 1 Cameră, Grigore Alexandrescu, Mănăștur. 29 mp. Proprietatea dispune de o suprafață utilă de 29 mp și dispune de cameră open space, bucătărie, baie și hol. Acesta se află la etajul 3 al unui imobil cu 10 etaje, liftul fiind nou. Apartamentul deține finisaje moderne și se vinde complet mobilat și utilat conform fotografiilor de prezentare”, este descrierea anunțului pentru garsoniera de 87.500 de euro din municipiul Cluj-Napoca.

Din imaginile postate este vizibil faptul că apartamentul nu dispune de un pat, iar cumpărătorul ar trebui să se mulțumească cu dormitul pe o canapea. De asemenea, prețul nu include și un cuptor de gătit, gasoniera dispunând doar de o plită, care are numai două ochiuri. Totuși, se vede faptul că spațiul a fost recent renovat, deci acest lucru ar putea fi scos de pe lista de „potențiale investiții” pe care potențialul cumpărător le-ar putea avea.

Garsoniera din Cluj care a făcut ravagii

O garsonieră din Cluj a devenit vedetă, după ce a fost postat un anunț de închiriere la baza acesteia. Locuința se află în Expo Transilvania din cartierul Mărăști, iar persoanele interesate trebuie să scoată 300 euro din buzunare în fiecare lună pentru a o închiria. Garsoniera se află la etajul 1 din 4 și este utilată complet, dar mai mult de atât, aerul condiționat și centrala sunt recent montate.

„Se află la etajul 1/4, este recent renovată, ba chiar pot spune că este complet renovată, instalațiile și electrocasnicele sunt noi. Este utilată complet și izolată termic, are aer condiționat și centrală proprie, recent montate. Nu este pet friendly”, se menționează în anunțul de închiriere al garsonierei.

Imaginile cu locuința în care bucătăria este așezată în hol a stârnit mai multe reacții de amuzament în mediul online. Internauții s-au distrat atât pe seama locului în care este poziționată bucătăria, cât și de zonele în care sunt montate aerul condiționat și centrala, concret, dispozitivele despre care se menționa în anunț că sunt instalate recent. Nici prețul nu a scăpat de glumele internauților.

„E bună pentru când aveți certuri în familie. Dormiți separat, mâncați separat”, a comentat unul dintre internauți.

Alte articole: Drobul de miel gătit de chef Cătălin Scărlătescu. Ce ingredient secret folosește acesta și cât costă preparatul special pentru Paște

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult