- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Comerțul ambulant, interzis în București. Românii care nu respectă regula riscă amenzi de 5.000 de lei și confiscarea produselor

30 Mar, 23:45 • Bumbeneci Diana
Reprezentanții Primăriei Municipiului București au luat o nouă decizie. Comerțul ambulant este strict interzis începând de astăzi.
Comerțul ambulant, interzis în București. Românii care nu respectă regula riscă amenzi de 5.000 de lei și confiscarea produselor

omerţul ambulant va fi interzis în Bucureşti, după o decizie adoptată de Consiliul General care prevede amenzi de mii de lei şi confiscarea produselor, anunță Antena3.

Comerţul ambulant, interzis în Bucureşti

Vânzătorii ambulanți ar trebui să dispară de luna viitoare de pe străzile din București, după ce Consiliul General al Capitalei a adoptat un proiect care prevede interzicerea comerțului neautorizat, atât cu produse alimentare, cât și cu produse nealimentare. Cei care nu respectă regula riscă amenzi, dar și confiscarea produselor.

„Se interzice, pe drumurile publice ale municipiul Bucureşti, orice tip de comerţ neautorizat cu produse alimentare şi nealimentare în sediu fix sau ambulant.

Se interzice comercializarea neautorizată a produselor alimentare şi nealimentare în parcajele publice, locurile de joacă pentru copii, în pieţe şi în locurile publice din proximitatea pieţelor ori în alte locuri publice neautorizate pe raza municipiului Bucureşti”, se arată în decizia luată de Consiliul General.

Vezi și: Lovitură pentru români. Facturile la gaze vor crește semnificativ

De punerea în aplicare a noului regulament se vor ocupa polţiştii locali din Bucureşti, atât cei ai Primăriei Capitalei, cât şi cei care aparţin primăriilor de sector.

Vezi și: ANCHETĂ! KazMunayGas, compania prin care frăția Rusia-Kazahstan vrea să scape de sancțiunile internaționale! Kazahii pot juca pe cartea petrolului, iar preluarea Lukoil din România l-ar putea ajuta pe Putin să fenteze embargoul impus de UE

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult