- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Compania aeriană HiSky, zboruri pe ruta București-Chișinău din 25 septembrie. Cât costă un bilet

26 Jul, 22:49 • Lupu Alexandra
HiSky lansează zboruri pe ruta București-Chișinău. Iată cât costă un bilet.
Compania aeriană HiSky, zboruri pe ruta București-Chișinău din 25 septembrie. Cât costă un bilet

Începând cu data de 25 septembrie, HiSky introduce o nouă rută care va face legătura între București și Chișinău, informează economica.net. Zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână, iar durata călătoriei este de 50 minute.

HiSky lansează noi zboruri

Compania aeriană a anunțat că lansează noi zboruri începând cu data de 25 septembrie 2023. HiSky introduce o nouă rută care va face legătura între București și Chișinău.

Cursele vor fi operate de trei ori pe săptămână, mai exact, în zilele de luni, miercuri și vineri. Plecarea se va face de pe aeroportul Chișinău la ora 07:30, iar întoarcerea va avea loc la ora 18:30. Durata călătoriei este de 50 minute, iar prețul unui bilet pornește de la 49.99 euro pe segmentul de zbor.

Citește și despre: Probleme pe un aeroport din Londra. Zboruri anulate sau întârziate în plin sezon, până pe 8 august. Ce companii aeriene sunt afectate

HiSky a anunțat printr-un comunicat de presă lansarea zborurilor pe această rută. Iulian Scorpan, CEO HiSky, a declarat că introducerea unei curse regulate între București și Chișinău a devenit o obligație morală a companiei aeriene. Totodată, el a afirmat că intrarea pe un segment operat anterior de o singură companie va însemna, implicit, și o scădere a tarifelor. Scorpan a afirmat că HiSky vine în întâmpinarea călătorilor cu o ofertă de lansare la un tarif menit să încurajeze clienții companiei aeriene să folosească ruta din motive profesionale sau personale.

HiSky
HiSky

„HiSky este un proiect născut la Chișinău, însă Bucureștiul a devenit, în scurt timp, cel mai important dintre hub-urile noastre.

În aceste condiții, am văzut introducerea unei curse regulate între București și Chișinău ca pe o obligație morală pe care o avem, în calitate de companie care a câștigat încrederea pasagerilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Intrarea pe un segment operat anterior de o singură companie va însemna automat și o scădere a prețului. Venim în întâmpinarea pasagerilor noștri cu o ofertă de lansare la un tarif care sperăm să încurajeze călătoriile pe această rută atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru turiștii din ambele țări”, spune Iulian Scorpan.

Compania aeriană ajunge la un număr total de 25 de destinații operate cu zboruri regulate, odată cu lansarea rutei București – Chișinău. HiSky este principalul operator de curse charter către destinații de vacanță, de altfel. Compania aeriană se află în parteneriat cu cele mai importante agenții de turism din România și deține o flotă de opt aeronave Airbus din familia A320.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Wizz Air reduce în august numărul de zboruri din România. Ce trebuie să ştie clienţii care au cumpărat deja bilete