- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Compania Gebrüder Weiss dă startul unui proiect imobiliar lângă București. Austriecii se pregătesc să facă o investiție de 20 milioane de euro

08 Jun, 19:37 • Lupu Alexandra
Compania Gebrüder Weiss investește 20 milioane de euro într-un proiect imobiliar lângă București. Iată ce planuri au austriecii.
Compania Gebrüder Weiss dă startul unui proiect imobiliar lângă București. Austriecii se pregătesc să facă o investiție de 20 milioane de euro

Gebrüder Weiss are planuri mărețe. Compania a anunțat că dă startul construcției unui proiect imobiliar lângă București, spune wall-street.ro.

Proiect imobiliar lângă București

Gebrüder Weiss a anunțat în urmă cu puțin timp că dă startul construcției unui nou terminal logistic amplasat în Sud Estul Capitalei, în Popești Leordeni. Așa cum arată primele informații, compania a cumpărat în zona menționată un teren cu o suprafață totală de 70.000 mp. Investiția se ridică la 20 milioane de euro.

Viorel Leca, Director General al Gebrüder Weiss România, a afirmat că a ales zona Popești Leordeni tocmai pentru că, astfel, compania se va afla aproape de autostrada A2 și de viitorul inel de centură al Bucureștiului A0. Reprezentantul susține că noul hub va contribui la creșterea capacității de dezvoltare.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Cristiano Ronaldo mai face o încercare în lumea afacerilor: Va construi un nou proiect imobiliar în țara sa natală

„Am ales zona Popești Leordeni, în Sud-Estul Bucureștiului, deoarece vom fi în vecinătatea autostrăzii A2 și viitorului inel de centură al Bucureștiului A0, beneficiind astfel de infrastructura locală.

În plus, prin inaugurarea noului hub, ne vom crește capacitatea de depozitare, ceea ce se va traduce, în cele din urmă, în diversificarea portofoliului și a numărului de clienți”, a declarat, într-un comunicat remis redacției wall-street.ro, Viorel Leca, directorul general al companiei.

Proiect imobiliar, Popești Leordeni
Proiect imobiliar, Popești Leordeni

Viorel Leca a mai declarat că, prin inaugurarea noului hub, compania își va crește eficiența în ceea ce privește livrările. Mai mult decât atât, accesul la autostradă către Constanța va ajuta societatea să eficientizeze legătura cu terminalul de la malul mării. Din acest punct de vedere, Thomas Moser, Director and Regional Manager Black Sea/CIS Gebrüder Weiss, a afirmat că aglomerația tot mai mare din Capitală a condus la nevoia dezvoltării acestui proiect imobiliar. El a mai spus că existența a două terminale logistice în Capitală va face mai eficientă distribuția.

„Aglomerația tot mai mare a traficului zilnic din București a făcut necesar un al doilea hub în estul orașului. Noua soluție cu două terminale logistice în București face distribuția în interiorul dar și în jurul Capitalei mai eficientă.

Construim noul terminal de cross-docking la standarde Gebrüder Weiss pentru a permite creșterea în continuare a afacerii în zona distribuției locale și pentru a extinde portofoliul de clienți. De asemenea, pentru dezvoltarea în continuare a serviciilor de livrare la domiciliu, oferim o zonă de cross-docking adecvată”, a declarat și Thomas Moser, Director and Regional Manager Black Sea/CIS Gebrüder Weiss.

Construcția noului terminal a fost deja începută. Urmează să fie dat în folosință la finalul anului 2023. Noul terminal va avea o suprafață totală de aproximativ 17.000 mp, dintre care 3.400 destinat activităților de cross-docking, respectiv, 13.500 mp spațiu de depozitare.

Citește și despre următorul subiect: Nicușor Dan primește o nouă lovitură: proiectele imobiliare sunt deblocate și revin în Capitală. La ce trebuie să se aștepte bucureștenii