- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Concedieri masive! Încă 10.000 de angajați rămân fără un loc de muncă

14 Mar, 20:02 • Bumbeneci Diana
Meta continuă seria concedierilor. Încă 10.000 de persoane rămân fără un loc de muncă.
Concedieri masive! Încă 10.000 de angajați rămân fără un loc de muncă

Meta, proprietarul Facebook, a anunțat reducerea a 10.000 de locuri de muncă. Schimbarea este marcată în cadrul a ceea ce Mark Zuckerberg a numit „anul eficienței”, scrie Financial Times.

Meta continuă seria de concedieri

Noua decizie radicală face parte din seria reducerilor dezvăluite la sfârșitul anului trecut, care au afectat 11.000 de locuri de muncă dintr-o forță de muncă care număra 87.000 de angajați la acea vreme. Hotărârea destul de drastică este menită să ajute compania de socializare de 469 de miliarde de dolari să își țină sub control finanțele, în condițiile în care încetinirea economică a afectat veniturile.

Ai mai putea citi: Profiturile Meta raportează o scădere fără precedent. Facebook, Instagram, WhatsApp – în cădere liberă

concedieri
concedieri

„Ne așteptăm să anunțăm restructurări și disponibilizări în grupurile noastre de tehnologie la sfârșitul lunii aprilie, iar apoi în grupurile noastre de afaceri la sfârșitul lunii mai”, a declarat Zuckerberg.

Amintim și că Facebook şi Instagram nu mai oferă suport pentru NFT-uri, la mai puţin de un an după introducerea acestora.

Meta, compania-mamă a Facebook, a anunţat că nu va mai suporta NFT-uri pe platformele sale de socializare, pentru a se concentra mai bine pe produsele de bază ale companiei.

Într-o formă limitată, suportul NFT a debutat în luna mai a anului trecut pe Instagram, după ce fusese anunţat cu câteva luni mai devreme, pe scena de la SXSW, amintește news.ro.

Te mai poate interesa și: Bani de la supermarket pentru români. Comercianții care nu respectă regula primesc amenzi de peste 20.000 de lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult