- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Concerte și evenimente colosale în minivacanța de 1 mai și Paște. Iată locurile în care te poți distra la maxim pe litoral

03 Apr, 15:01 • Bumbeneci Diana
Hotelierii își așteaptă turiștii pe Litoral în minivacanța de 1 Mai și Paște, cu distracție, voie bună și mult soare. Anul acesta, vacanța de 1 Mai continuă cu zilele libere dedicate Sărbătorilor Pascale.
Concerte și evenimente colosale în minivacanța de 1 mai și Paște. Iată locurile în care te poți distra la maxim pe litoral

Distracție, voie bună, prieteni și mult soare! Acestea sunt câteva dintre ingredientele perfecte ale mini-vacanței de 1 Mai și Paște din acest an! Zeci de mii de turiști sunt așteptați pe litoralul românesc în prima săptămână a lunii mai, odată cu deschiderea sezonului estival.

Concerte și evenimente colosale în minivacanța de 1 mai și Paște

În acest an, minivacanța de 1 Mai se continuă cu zilele libere dedicate Sărbătorilor Pascale.

„Hotelurile și restaurantele din stațiunea Mamaia își vor deschide porțile pentru turiști. Se anunță o vreme excelentă, perfectă pentru vacanța de primăvară! Ieșim în întâmpinarea tuturor cu o serie de concerte susținute de artiști îndrăgiți ai muzicii românești. Vă așteptăm pe toți la mare! Indiferent că alegeți stațiunea Mamaia sau orașul Constanța, polul distracției este aici!”, a declarat George Măndilă, președintele Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Alături de plimbările pe plajă, deschiderea restaurantelor, hotelurilor și pub-urilor din stațiunea Mamaia și din orașul Constanța, zilele de vacanță la malul mării vor fi însoțite de efecte de lumini, scenotehnică de excepție și acorduri muzicale pentru toate gusturile.

Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19.30, atât în stațiunea Mamaia cât și în orașul Constanța.

În afara concertelor din perioada 1-6 mai, dar și în restul lunii, destinația Mamaia Constanța își așteaptă turiștii și la Festival du Bonheur, în perioada 30 aprilie – 6 mai. Aici, turiștii vor putea degusta preparate delicioase. Acesta se va organiza la capătul stațiunii Mamaia – intrarea din zona Summerland.

Totodată, Festivalul Sunwaves se va desfășura în stațiunea Mamaia în intervalul 1-7 mai 2024. „Sunwaves” este un festival de muzică electronică foarte apreciat și reunește artiști de renume din țară și din străinătate. Locația exactă a desfășurării evenimentului va fi anunțată în prealabil, de organizatori.

concerte Constanța
concerte Constanța

Mai mulți artiști, printre care Mihai Mărgineanu, Lidia Buble, Proconsul și Holograf, vor susține concerte în Mamaia și în Constanța, în minivacanța de 1 Mai.

Reprezentanții OMD Mamaia Constanța au transmis, marți, printr-un comunicat de presă, că turiștii și constănțenii sunt invitați, timp de șase zile, la petreceri cu muzică, la începutul lunii mai.

Astfel, în Piațeta Cazino din Mamaia, în 1 mai vor concerta Lora și Mihai Mărgineanu, în 2 mai – Misha și Lidia Buble, iar în 3 mai – Bibi, Marius Mihalache & Alexandra Ungureanu.

Apoi, concertele se vor muta în Piața Ovidiu din Constanța.

În 4 mai vor urca pe scenă Țăndărică & invitații: Diana Bucșa, Fanfara Zece Prăjini, spectacol cu toace, în 5 mai – Keo, Loren și Proconsul, iar în 6 mai – Edward Sanda și Holograf.

Poți citi: Surpriză! El este cel mai bogat român din lume. L-a depășit și pe Țiriac. Top Forbes 500

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult