- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 3-5 aprilie 2024. ANM anunță o nouă schimbare a vremii

03 Apr, 08:13 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru cea mai mare parte a țării. Iată cu va fi vremea miercuri și joi.
Meteo 3-5 aprilie 2024. ANM anunță o nouă schimbare a vremii

Conform meteorologilor de la ANM, miercuri, în țară, valorile termice se vor situa ușor peste cele normale în această perioadă din an în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, cu valori mai scăzute atât ziua, cât și noaptea, în depresiunile din estul Transilvaniei.

Cerul va fi temporar noros și va ploua local, ziua în zonele montane și submontane, iar noaptea în regiunile vestice și nord-vestice, iar în restul teritoriului ploi slabe se vor semnala izolat; vor fi mai ales averse, pe arii restrânse vor fi posibile descărcări electrice, iar la altitudini foarte mari la munte vor fi și precipitații mixte.

Vântul va fi în diminuare față de intervalul precedent, totuși va mai avea intensificări ziua la munte, în special în Carpații Orientali, cu rafale de 70…90 km/h, dar local în nord, nord-est și centru și pe suprafețe mici, trecător, și în restul țării, cu viteze în general de 45…50 km/h.

Vezi și: Ministerul Muncii are planuri mari pentru români! Simona Bucura Oprescu: „Românii care au plecat la muncă peste hotare să revină acasă”

Meteo

Meteo București

Valorile termice diurne vor continua să scadă ușor, dar vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit în prima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla moderat ziua și slab în timpul nopții. Temperatura maximă se va situa în jurul a 22 de grade, iar cea minimă va fi de 6…9 grade.

Meteo joi, în țară

Valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei în nord-vestul și în centrul țării și se vor situa peste cele specifice în prima decadă a lunii aprilie în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade. Cerul va avea înnorări în nord-vest și centru, iar în celelalte regiuni acestea vor fi temporare.

Va ploua în Crișana, Maramureș, local în Banat, Transilvania și izolat în rest. În zona montană înaltă se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, pe alocuri cu ușoare intensificări, îndeosebi la altitudini mari la munte, precum și în sud-vest și centru. În cursul nopții, izolat vor fi condiții de ceață.

Meteo București: valorile termice se vor situa în continuare peste cele specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Ai mai putea citi și: Cât costă călătoriile către destinații îndepărtate? Un nou studiu arată ce șanse ai să călătorești ieftin în 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult