- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cresc amenzile pentru neplata parcării în București. Sumele sunt și de 10 ori mai mari

26 Jul, 23:17 • Bocioacă Bianca
Amenzile pentru neplata parcării în București ar urma să coste mult mai mult pe viitor. Bucureștenii ar putea fi nevoiți să plătească salariul pe o lună de zile.
Cresc amenzile pentru neplata parcării în București. Sumele sunt și de 10 ori mai mari

Primăria Municipiului București a pus în dezbatere publică un nou proiect prin care ar putea fi majorate amenzile pentru neplata parcării, potrivit antena3.ro.

Citește și: Bilanțul controalelor din centrele sociale din Capitală. S-au dat amenzi de aproape 9 milioane de lei. 65 centre au fost suspendate și 7 închise

Cresc amenzile pentru neplata parcării în București

Până acum, amenda valora 200 de lei, dar dacă acest proiect va fi aprobat, șoferii ar urma să plătească până la 2.500 de lei.

„Neachitarea contravalorii penalităților stabilite cu titlu de daune interese prin nota de constatare întocmită de către operatorul serviciului public de administrare a parcajelor aparținând domeniului public sau privat al Municipiului București prin care a fost constatată neplata anticipată a tarifului de parcare de către utilizatori, cu amenda cuprinsă între 1500 și 2500 lei pentru persoanele fizice, și între 3000 și 5000 lei pentru persoanele juridice”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Citește și: Mare atenție ce mâncați pe Litoralul românesc. A plouat cu amenzi de la ANSVSA. Ce au putut găsi inspectorii sanitari te lasă fără cuvinte!