- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cristian Piedone ia atitudine. Primarul Sectorului 5 pune mai mulți polițiști pe stradă. „Avem toleranța 0 pentru cei care nu respectă legea”

09 Jul, 15:25 • Lupu Alexandra
Cristian Piedone a decis. Poliția Locală trebuie să desfășoare mai multe efective pe stradă. Primarul Sectorului 5 vrea să restabilească ordinea publică.
Cristian Piedone ia atitudine. Primarul Sectorului 5 pune mai mulți polițiști pe stradă. „Avem toleranța 0 pentru cei care nu respectă legea”

Cristian Piedone își reia atribuțiile de edil. Primarul Sectorului 5 cere Poliției Locale să mărească efectivele din teren, informează antena3.ro.

Cristian Piedone ia atitudine

Cristian Piedone cere Poliției Locale să mărească efectivele din teren. Acest lucru înseamnă că vor exista mai mulți polițiști pe stradă în sectorul 5.

Primarul sectorului a declarat că vrea să se asigure că cetățenii sunt în siguranță și a avertizat că românii care nu respectă legea, vor plăti. De asemenea, Cristian Piedone a afirmat că va merge și el pe teren zi și noapte, pentru că cetățenii sectorului 5 trebuie să respecte legea și normele bunului simț.

Citește și despre următorul subiect: Capitala va avea o nouă maternitate. Daniel Băluță anunță o investiție de 220 milioane de lei. „Așa va arăta noua maternitate”

La final, edilul îi învită pe cei care nu se conformează regulilor să își facă viză de flotant în alt sector sau să plece în afara Bucureștiului. El a avertizat că nu va exista toleranță pentru românii care încalcă legea în sectorul 5.

„Sectorul 5 nu mai este sat fără câini, cum a fost în ultimul an! Avem toleranța 0 pentru cei care nu respectă legea!

Am demarat ample acțiuni pe raza sectorului, pentru a ne asigura că cetățenii sunt în siguranță! Vom face și controale în trafic, alături de Poliția Națională, atât ziua, dar și în cursul nopții!

Ne vom asigura că șoferii care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise sunt sancționați pe măsura! Trebuie să restabilim ordinea publică în Sectorul 5! Cei care încalcă legea, vor fi pedepsiți!

Voi merge și eu pe teren zi și noapte, pentru că așa nu se mai poate! Toți cei care locuiesc sau desfășoară activități comerciale în Sectorul 5 trebuie să respecte legea și reguli de bun simț!

Cine nu se conformează este liber să-și facă viză de flotant în alt sector sau în afara Bucureștiului!”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cristian Piedone
Cristian Piedone

Mesajul lui Cristian Piedone a apărut după ce vineri, 7 iulie, a avut loc un conflict fizic în care a fost implicat Stana Cornel – Director Executiv Direcția de Ordine Publică și Circulație pe Drumurile Publice.

„Mai exact, Stana Cornel a fost informat verbal de către o parte din comercianți că în incinta pieței, în zona magazinului Economat, se află o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 40 de ani, care are în posesie un cuțit cu lama de circa 17-18 cm.

Colegul nostru s-a deplasat în zona indicata, a somat persoana în cauza, dar acesta a răspuns cu amenințări cu cuțitul și implicit cu loviri repetate cu pumnii și picioarele, provocându-i lui Cornel Stana contuzii în zona capului și picioarelor, care necesită 10-14 zile de îngrijiri medicale.

După aplicarea loviturilor, cu ajutorul colegilor de la Serviciul Ordine Publică și Operațiuni Rapide, persoana recalcitrantă a fost încătușată și predată la fața locului Secției 19 de Poliție, urmare a apelării numărului unic de urgență 112″, potrivit comunicatului de presă.

Vezi și: Capitala rămâne fără apă caldă, din nou! Compania municipală Termoenergetica a anunțat lucrări în tot Bucureștiul. Cât va dura înlocuirea conductelor