- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cu cât este plătit un recepționer la hotel. Job-ul nu necesită experiență anterioară

05 Apr, 15:49 • Cornel Ghimeșan
Chiar la început de primăvară, în primele zile ale lunii aprilie, un angajator a postat un anunț de angajare pentru postul de recepționer hotelier. Iată ce salariu ai putea să câștigi la acest loc de muncă.
Cu cât este plătit un recepționer la hotel. Job-ul nu necesită experiență anterioară

Chiar la început de primăvară, în primele zile ale lunii aprilie, un angajator a postat un anunț de angajare pentru postul de recepționer hotelier. Antreprenorul anunța în postarea sa toate detaliile necesare, de la lista de benefcii până la program condiții de muncă, dar și salariu. Cei care își doresc să aplice pentru a lucra într-o astfel de poziție trebuie să știe că trebuie să îndeplinească anumite criterii, însă experiența anterioară nu figurează pe această listă.

Alte articole: Mulți știu, puțini cunosc! Este interzis să treci cu sticla de apă de controlul bagajelor la aeroport

Dacă îți cauți un loc de muncă și te-ai gândit că un job într-un hotel este o opțiune bună, ei bine acum probabil că este momentul oportun în care să faci acest pas. Nu este un secret pentru nimeni faptul că munca într-un hotel nu este cea mai ușoară din lume, mai ales că a fist recepționer poate presupune și mai multe ture de noapte. În plus, faptul că trebuie să interacționezi în mod direct cu clienții nu este ceva foarte ușor de realizat. Totuși, cel puțin persoanele tine, de exemplu studenții, sunt extrem de atrase se salariul care este motivant.

Cât câștigă un recepționer la hotel

Conform anunțului postat pe rețelele de socializare, un hotel din București, din apropierea Gării de Nord, își dorește să angajeze un recepționer care să cunoască limba engleză la nivel conversațional. Această ceriță este una obligatorie, dat fiiind că de foarte multe ori hotelul este vizitat și de turiști străini, mai ales din cauza locului unde se află acesta.De asemenea, trebuie să ai disponibilitatea de a lucra în două ture, prima fiind 12 ore cu 24, iar cea de-a doua, 12 din 48.

În anunț, angajaorul a explicat că nu este neesară experiența în domeniu, însă în mod firesc aceasta poate să constituie un avantaj. Mai mult, în ceea ce privește studiile efectuate, angajatorul cere ca potențialul angajat să aibă minimum 12 clase, finalizate cu diplomă de bacalaureat.

Salariul pe care angajatorul este dispus să îl ofere se ridică la 3.000 de lei, sumă cumulată din remunerația lunară cât și din bonurile de masă. Mai mult, dat fiind că există ture de noapte, transportul poate fi decontat în valoare de 140 lei. Alte beneficii, program de lucru și detalii suplimentare pot fi obținute la interviu.

Citește și: Cât costă cozonacul făcut după rețeta lui Cătălin Scărlătescu. Ce sumă ar trebui să cheltuiți ca să-l aveți pe masa de Paște

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult