- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cu cât vinde BT cel mai mare SUV de la Volvo?! Banca Transilvania a scos la vânzare cea mai sigură mașina de familie de pe piață!

13 Dec, 17:59 • Cornel Ghimeșan
Banca Transilvania a scos la vânzare la mâna a doua cel mai sigur SUV de familie de pe piață. Modelul XC90 produs de Volvo este apreciat de specialiști pentru sistemee performante de siguranță și rezistența la impact.
Cu cât vinde BT cel mai mare SUV de la Volvo?! Banca Transilvania a scos la vânzare cea mai sigură mașina de familie de pe piață!

Banca Transilvania

a anunțat că a scos la vânzare o mașină la mâna a doua. Este vorba de cel mai sigur SUV pentru familie de pe piață. Volvo XC90 este unul dintre cele mai apreciate SUV-uri de pe piață. Vehiculul suedez este considerat a fi una dintre cele mai sigure mașini din lume, fiind rezistent la impact, dar dispune și de foarte multe sisteme de siguranță activă.

Citește și:Românii au devenit fani ai vehiculelor electrice! Anul acesta au fost înmatriculate peste 10.000, mai mult decât în ultimii doi ani cumulat

A doua generație SUV-ului de clasă mare de la Volvo a fost o revoluție pentru constructorul suedez de automobile. Noul SUV a introdus o nouă platformă, noi tehnologii și un design care rămâne actual chiar și la șapte ani de la lansarea inițială din 2015. Volvo XC90 a fost și este un SUV premium, așa că prețurile nu sunt mici deloc. Cu toate acestea, există oferte bune pe piața de mașini rulate.

Cât costă un Volvo XC90 la mâna a doua?

Banca Transilvania a scos la vânzare un Volvo XC90 care a fost fabricat în anul 2019. Mașina are  la bord 86.837 de kilometri și vine echipată cu o motorizare pe motorină, de 2,0 litri, care dezvoltă 235 de cai putere și 480 Nm de cuplu. Cutia de viteze este una automată cu opt rapoarte. Prețul de 45.798 de euro rămâne destul de mare, dar oricum este sub cel al unui exemplar nou similar echipat.

Banca Transilvania a scos la vânzare cea mai sigură mașina de familie de pe piață! Cu cât vinde BT cel mai mare SUV de la Volvo?!
Banca Transilvania a scos la vânzare cea mai sigură mașina de familie de pe piață! Cu cât vinde BT cel mai mare SUV de la Volvo?!

Exemplarul în cauză vine în echiparea de top Inscription, ceea ce înseamnă că exteriorul are mai multe ornamente cromate care contrastează cu vopseaua neagră. Mașina are faruri full LED, senzori de parcare față-spate, dar și cameră de marșarier.

Interiorul este tot negru, fiind finisat cu piele și ornamente din lemn poro. Mașina dispune și de scaune electrice cu memorie încălzite și ventilate, volan îmbrăcat în piele, două ecrane de mari dimensiuni și sistem audio Harman Kardon.

Volvo XC90 este o mașină care se adresează familiilor, iar acest lucru este se vede în dotările practice ale mașinii. De exemplu, mașina vine cu șapte locuri și are și un hayon cu acționare electrică. De asemenea, oferă un nivel de siguranță ridicat, printre sistemele mașinii numărându-se Lane assist, Collision prevent, Sign recognition sau Distance alert.

Alte articole: Este oficial! Bacșișul ospătarilor va fi trecut pe bon de la 1 ianuarie 2023. Clientul poate lăsa până la 15% din valoarea consumației

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult