- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cu ce afacere au dat lovitura Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. Foarte puțină lume știe aceste detalii despre vedete

22 Aug, 15:49 • Constantin Cristina
Dragoș Bucur este cunoscut de o țară întreagă pentru emisiunea Visuri la cheie, însă puțină lume știe că acesta este și un antreprenor de succes alături de nevasta lui.
Cu ce afacere au dat lovitura Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. Foarte puțină lume știe aceste detalii despre vedete

Dragoș Bucur este recunoscut în calitate de actor și prezentator TV, fiind prezent în emisiuni precum „Românii au talent” și „Visuri la cheie”, difuzate pe postul de televiziune Pro TV. Pe plan personal, Dragoș Bucur este căsătorit de 16 ani cu Dana Nălbaru, fostă membră a trupei Hi-Q. Cuplul are trei copii: doi biologici, Sofia și Kadri, și unul adoptat, Roxana.

Citește și: Băutura tradițional românească pentru care nemții au ajuns să stea la coadă ca să-l cumpere „Spun că este bună şi foarte tare”

Cu ce afacere au dat lovitura Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. Foarte puțină lume știe aceste detalii despre vedete

Recent, Dana Nălbaru a făcut o apariție rară în media, participând la podcastul „Fain & Simplu” condus de Mihai Morar. Aici, ea a dezvăluit aspecte mai puțin cunoscute din viața sa curentă, menționând că și-a găsit credința și a trecut printr-un proces de pocăință.

Dragoș Bucur și partenera sa de viață, Dana Nălbaru, sunt și parteneri de afaceri. Ei dețin o brutărie în Otopeni, unde produc, printre altele, pâine artizanală. Despre această afacere, Dragoș Bucur a oferit detalii într-un interviu acordat publicației Formula AS.

„Poate să pară surprinzător, dar, de fapt, nu e chiar așa: realitatea este că amândurora ne place să gătim, amândurora ne place să mâncăm bine și sănătos, ne plac mâncărurile artizanale și pâinea ca aceea din copilărie și, nu în ultimul rând, ne plac dulciurile. (râde) Aşa că, dacă vreți ceva de genul ăsta, atunci găsiți la noi, în Otopeni!”, a declarat Dragoș Bucur despre afacerea familiei.

Dragoș Bucur
Dragoș Bucur

Actorul a mărturisit și că încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familia sa:

„Cică, în momentul în care începi să negociezi timp și nu bani, poți spune că ai îmbătrânit. (râde) Am ce­va ani de când, pentru mine, timpul este mult mai important decât banii și cam toată viața încerc să mi-o aranjez în jurul acestei scale a valorilor, în care timpul petrecut cu ai mei este cel mai prețios. Muncesc pentru că, din păcate, nu am moștenit nimic de la vreo mătușă, dar muncesc doar în pau­zele dintre vacanțe.

Alternez călă­to­riile cu camper-ul, cu munca la casa din livadă. Ambele activități mă ajută să îmi încarc bateriile în moduri di­fe­rite. Îmi place foarte mult să merg pe munte şi ies periodic cu câțiva din­tre colegii din echipa de la „Visuri la cheie”, iar o ieșire din asta de două zile îmi dă energie pentru încă o lună de efort profesional”.

Alte articole: Averea impresionantă făcută de Adelina Pestrițu din meseria de influencer. A avut o cifră de afaceri de 1,9 milioane de lei