- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cu ce bani a rămas Irina Begu după eliminarea dură din turneul de la Charleston

07 Apr, 13:37 • Constantin Cristina
Irina Begu, jucătoarea profesionistă de tenis, a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 500 de la Charleston. Românca a fost învinsă de americanca Jessica Pegula, principala favorită a publicului.
Cu ce bani a rămas Irina Begu după eliminarea dură din turneul de la Charleston

Irina Begu, românca jucătoare profesionistă de tenis a fost eliminată din turneul Charleston, în urma învingerii de americanca Jessica Pegula, favorita publicului. Profesionista a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de calificare WTA 500, a anunțat ziare.com.

Vezi și: Sorana Cîrstea a depășit recordul! Câți bani a făcut profesionista în mai puțin de două săptămâni în America

Irina Begu a pierdut o sumă impresionabilă în turneul Charleston

Jucătoarea, locul 34 WTA, a pierdut o sumă impresionabilă în valoare de 780.000 de dolari în momentul în care a pierdut în fața adversarului, locul 3 WTA, cu scorul 7-5, 4-6, 6-4.

Begu a pierdut primul set cu scorul 5-7, dar a reușit să câștige următorul set cu scorul 6-4. În setul 3, jucătoarea s-a menținut cu 4-0, după ce a reușit 10 ghemuri câștigătoare consecutive, însă Pegula a câștigat apoi, șase ghemuri la rând și a ieșit câștigătoare în final cu 6-4.

Irina Begu
Irina Begu

După meciul intens de 30 de minute, Irina Begu a pierdut, însă pentru prezența în optimi, aceasta și-a asigurat un premiu de 9.340 de dolari și 55 de puncte. Jessica Pegula o va întâlni în faza sferturilor pe Paula Badosa (33 WTA). Iberica a trecut în optimi de Diana Shnaider, scor 6-1, 6-3.

Charleston Open 2023 are loc în perioada 3 – 9 aprilie pe zgură, în aer liber și face parte din categoria WTA 500. Acesta este un turneu profesionist de tenis feminin care se dispută pe terenuri cu zgură verde. Este cea de-a 50-a ediție a evenimentului și un turneu de nivel WTA 500 în Circuitul WTA 2023. Are loc la Family Circle Tennis Center din Charleston, Statele Unite, între 3 și 9 aprilie 2023. Este singurul turneu care se joacă pe zgură verde.

Alte articole: Simona Halep a dat lovitura! Sportiva s-a îmbogățit cu 5 milioane de euro