- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Sorana Cîrstea a depășit recordul! Câți bani a făcut profesionista în mai puțin de două săptămâni în America

25 Mar, 15:39 • Constantin Cristina
Sorana Cîrstea, jucătoarea profesionistă de tenis a depășit recordul. De-a lungul carierei, ea a învins 13 jucătoare din Top 10. Câți bani a reușit să facă jucătoare în două săptămâni?
Sorana Cîrstea a depășit recordul! Câți bani a făcut profesionista în mai puțin de două săptămâni în America

Sorana Cîrstea, jucătoarea profesionistă de tenis din România a ieșit cu scorul de 6-2, 6-3, într-o oră și 17 minute de la Indian Wells și a depășit-o pe Caroline Garcia, a anunțat ziare.com.

Citește și: În plin scandal de dopaj, Simona Halep dă o nouă lovitură în domeniul financiar! Sportiva preia o afacere colosală, după 40 milioane de dolari câștigați doar din tenis

Câți bani a câștigat campioana în două săptămâni

Datorită victoriei pe care a avut-o, Cîrstea a primit un premiu de 55.770 de dolari și 65 de puncte. Este cel mai important câștig al Soranei din acest an, în care n-a depășit niciodată turul doi la turneele la care a participat.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Săptămâna trecută, Sorana a câștigat 184.465 de dolari şi 215 puncte WTA, prin prezența în sferturile de finală de la Indian Wells.

Jucătoarea este locul 74 WTA și s-a calificat în turul III al turneului de categorie WTA 1000 de la Miami, trecând în turul doi de favorita 5, sportiva franceză Caroline Garcia (4 WTA), a precizat sursa citată.

Sorana Cîrstea, una dintre bunele jucătoare de tenis a avut următoarele victorii: la simplu, cea mai bună clasare a sa a fost locul 21 mondial, la 12 august 2013. La dublu, cea mai înaltă poziție în clasament a fost locul 35, pe care l-a atins la 9 martie 2009. Cele mai mari realizări ale sale: sferturi de finală la Openul Franței din 2009 și finala Cupei Rogers din 2013

Alte articole: WTA 12 septembrie. Ce se întâmplă cu Simona Halep, din această săptămână