- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Simona Halep a dat lovitura! Sportiva s-a îmbogățit cu 5 milioane de euro

07 Apr, 09:36 • Bumbeneci Diana
Simona Halep a reușit să facă o mare afacere de cinci milioane de euro. Cum a încasat acești bani sportiva suspendată pentru dopaj.
Simona Halep a dat lovitura! Sportiva s-a îmbogățit cu 5 milioane de euro

Chiar dacă nu mai joacă tenis de șapte luni, Simona Halep se ocupă de afaceri din ce în ce mai mult. Acum, fostul nr. 1 în clasamentul WTA a reușit să semneze pentru o afacere de 5 milioane de euro.

Simona Halep a făcut o nouă afacere colosală

Simona Halep nu mai joacă tenis de șapte luni, asteptând un verdict concret în ceea ce privește perioada de suspendare care va fi dictată în cazul său de dopaj.Între timp, Halep își reașează viața, iar una dintre deciziile luate de ea a fost să vândă vila din Herăstrău, în care a locuit cu fostul său soț, Toni Iuruc.

Ai mai putea citi și: Vor fi obligați românii să renunțe la carne și să consume doar insecte? Petre Daea a răbufnit! „Saturi stomacul cu ceea ce îi este necesar”

Una dintre vilele Simonei Halep
Una dintre vilele Simonei Halep

Prețul tranzacției: 5 milioane de euro, după cum susține cancan.ro. Vila situată pe Strada Herăstrău este compusă din teren cu o suprafață măsurată de 398 mp (din acte 291 mp) și are regim de înălțime Subsol + Parter + Etaj + Mansardă, cu o suprafață construită la sol de 158 m.Cumpărătoarea vilei este Irina Guzu, fondatoare a grupului Duraziv, care ar fi dat deja un avans de un milion de euro.Vila cu pricina i-a aparținut la un moment dat lui Dan Iosif.

Vezi și: În plin scandal de dopaj, Simona Halep dă o nouă lovitură în domeniul financiar! Sportiva preia o afacere colosală, după 40 milioane de dolari câștigați doar din tenis

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult